top of page

5 ani de curse la Nürburgring pentru echipa Giti Tire - "Girls Only - Ready to rock the Green Hell"



Parteneriatul dintre Giti Tire, WS Racing și Sparco® este gata să strălucească la cursa de 24 de ore de la Nürburgring de anul acesta.


Echipa "Girls Only - Ready to rock the Green Hell" care aparține de Giti Tire Motorsport by WS Racing este pregătită pentru cea de-a 51-a cursă de anduranță ADAC TotalEnergies de 24 de ore la Nürburgring cu două victorii de clasă în ultimele etape de calificări la Nürburgring.


Concurând la volanul unui BMW M4 GT4 complet nou din seria G82, echipa formată exclusiv din femei a dominat clasa SP8T, piloții deja consacrați Célia Martin, Fabienne Wohlwend și Beitzke Visser cpornind în pole position sâmbătă și duminică și dominând ambele curse cu o precizie impecabilă.


Cursa de anduranță de anul acesta va coincide cu cea de-a cincea aniversare a echipei revolutionare formate exclusiv din reprezentate ale sexului frumos, atât la volanul bolidului, cât și la boxe. Totul a început în 2019 cu un VW Golf GTI TCR, iar în timp echipa a evoluat la un Audi R8 GT4, apoi un BMW M4 GT4 F82 și acum BMW GT4 M4 G82. În toți cei 5 ani, echipa "Girls Only - Ready to rock the Green Hell" a folosit un singur model de anvelope - GitiCompete GTR1.



Giti folosește descoperiri tehnologice dovedite pentru a crea, adapta și dezvolta în continuare portofoliile sale de zi cu zi, ducând învățăturile „de la pista de curse pe străzi” în modele de anvelope cum ar fi GitiSportS2 și GitiSynergyH2.



În mod important, cea de-a 51-a cursă de anduranță ADAC TotalEnergies 24h Nürburgring, care se desfășoară în perioada 18 - 21 mai, marchează și prima competiție globală majoră pentru noul parteneriat Giti Tire & Sparco®, cei mai importanți producători de sisteme de siguranță și echipamente de curse pentru sport cu motor.



Anunțat în martie, acordul de co-branding acoperă mai multe domenii, inclusiv îmbrăcăminte, siguranță și echipamente de jocuri, iar sloganul Giti – Powered by Sparco® va fi proeminent în weekendul competițional.


Asistența pe durata cursei este întotdeauna asigurată de echipa tehnică europeană Giti Tire, care în acest an va fi formată din Lennart Lindstrom, Director Tehnic, Sebastian Bell, Manager calitate OEM și Maikel Follon, inginer tehnic de teren.


Echipa Giti va găzdui, de asemenea, un eveniment mare lângă circuit cu distribuitorii și clienții lor, oferind participanților șansa de a cunoaște cursa îndeaproape.

 

Giti Tire este una dintre cele mai mari companii de anvelope din lume atât în ceea ce privește volumul, cât și veniturile. Cu un portofoliu de mărci care include Giti, GT Radial, Runway și Dextero, compania oferă o gamă completă de produse pentru Europa, inclusiv autoturisme, SUV, camionete, camionete ușoare (PCR), camioane grele și autobuze (TBR).


Giti Tire se concentrează pe construirea de parteneriate durabile cu distribuitori, comercianți cu amănuntul, flote de camioane și autobuze, producători de vehicule și alte companii și organizații de top din industrie pentru a oferi produse de înaltă calitate cu servicii excelente.

Comments


bottom of page