top of page

AEZ & E-Mobility, gata pentru vara

Updated: Feb 7, 2022

-Cresterea puternica a cererii de jante pentru vehiculele din generatia E

-AEZ ofera o gama completa pentru masinile electrice

-Noua categorie de mobilitate electrice simplifica cautarea jantelor



Jante aliaj AEZ


Evolutia in curs in domeniul masinilor electrice merge mana in mana cu designul si tehnologia atunci cand vine vorba despre jante. Cu o gama cuprinzatoare de produse, AEZ incepe sezonul cald, fiind deosebit de bine echipat in ceea ce priveste vehiculele electrice. Cautarea jantei dorite va deveni si mai simpla si mai organizata datorita configuratorului de jante disponibil pe www.janta.ro


Mobilitatea este o nevoie umana de baza si s-a dezvoltat de-a lungul a mii de ani. In acelasi timp, este o forta motrica in spatele avansarii si dezvoltarii. Transformarea actuala catre mobilitate cu emisii zero, adica masini electrice, cuprinde toate evolutiile cum ar fi jantele.

AEZ este stabilit cu fermitate pe piata europeana de mai bine de 20 de ani, a reactionat la aceasta transformare foarte devreme. De cand au aparut primele masinii hibride, dezvoltatorii AEZ au preluat subiectul si l-au dezvoltat continuu. In prezent e-mobilitatea se concentreaza pe multe modele de jante cu aprobare VTA sau ECE. Verificate 100% din punct de vedere tehnic, toate modelele se potrivesc cu noile masini electric, in special in ceea ce priveste designul lor, indiferent daca sunt proiectate cu spite duble deschise sau cu spite multiple si foarte detaliate.


Proiecare si tehnologie de inalta calitate pentru vehiculele electrice


Greutatea joaca un rol important in special pentru masinile sportive. Prin urmare, AEZ ofera o janta forjata intr-o montare esalonata cu dimensiunile 8.5X21 si 9X21 pentru modelul S, precum si in 9X22 si 10X22 pentru modelul X, pentru autoturimele TESLA cu actionare completa. Pentru Modelul 3 Al Tesla, AEZ ofera, de asemenea montare ECE.

Concurentul direct al Tesla, Polestar 2 al Volvo, si-a demonstrat deja potentialul in Scandinavia, preluand conducerea in cele mai recente teste. AEZ este meticulos in ceea ce priveste designul, oferind astfel nu mai putin de doua modele de jante. Pe de o parte, AEZ Panama, si pe de alta parte AEZ Steam.

Alte modele emblematice ale masinilor electrice include e-tron si e-tron Sportback ale marcii AUDI. Pentru Jaguar I-Pace sunt disponibile un total de trei modele de jante in dimensiunile de 18-20 inci. Sa nu uitam de primul model complet electric Porsche Taycan. Cu AEZ Panama, ofera solutii de jante in 20 de inci.



Jante aliaj pentru masini electrice


Tehnologii hibride


Masinile hibride sunt considerate ca un element de tranzit intre masinile cu ardere la cele cu emisii zero, care castiga in mod constat mai multa popularitate. In ultimii ani, AEZ a oferit o gama larga de modele de jante pentru masinile cu actionari hibride precum Audi A3, Q7, BMW 3 pana la BMW 7, hibirzi plu-in Range Rover si multe altele.


Jantele pentru noile modele electrice, care vor aparea pe piata anul acesta, sunt deja in procesul de fabricatie. Proprietarii noilor autoturisme precum VW ID.4, Volvo XC40 Elektro, Skoda Enyaq, Hyundai Ioniq5, Mustang Mach E, Mercedes EQA, Mokka E, AUdi Q4 e-tron sau BMW iX3 vor putea alege dintr-o gama larga de modele de jante.


Dar acum sa ne deschidem portile pentru vara. Gasiti janta dorita accesand conficuratorul de jante din aliaj disponibile pe janta.ro

15 views0 comments

Comments


bottom of page