top of page

AEZ și DOTZ vin cu noi modele de jante in 2022

Updated: Feb 7, 2022


Odată cu venirea noului an, JANTA.RO vă întâmpină cu ultimele modele de jante AEZ și DOTZ.


Portofoliul AEZ se îmbogățește în anul 2022 cu două noi modele de jante din aliaj, fiecare cu două variațiunii de nuanțe, fiind confecționate utilizând cele mai recente tehnologii disponibile în acest segment, la cele mai înalte standarde de calitate.





AEZ Atlanta Titan dispune de certificare ECE, design-ul său fiind o reinterpretare contemporană a modelului clasic de jantă cu o multitudine de spițe drepte dispuse simetric.

Aspectul atemporal este desăvârșit prin detalii distincte precum suprafețele frontale polișate care conturează mai bine estetica sublimă a design-ului, oferiind totodată un flanc polișat.


Finisarea predominant mată a jantei contrastează cu suprafețele polișate dispuse frontal pentru a insufla mai mult dinamism.


Modelul Atlanta Titan oferă o gamă largă de aplicații, datorită certificărilor ECE și ABE, pentru o multitudine de automobile hibride și electrice, având o capacitate portantă de până la 780 Kg/ jantă. Noua jantă AEZ este produsă într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 17 și 20 de inci.





Modelul clasic de jantă cu multe spițe revine în topul actualelor tendințe prin modelul AEZ Atlanta Black. Având certificări ECE și ABE, janta AEZ este compatibilă cu o multitudine de automobile Audi și Volvo.


Varianta Black a modelului Atlanta se remarcă prin finisarea lucioasă și cromatica inchisă, aspecte captivante care oferă un plus de rafinament jantei AEZ.


Modelul Atlanta Black este produs într-o multitudine de dimensiuni care variază între 17 și 20 de inci.





Porto Dark se remarcă printr-un design cu spițe încrucișate în formă de Y care sunt accentuate de suprafețele polișate dispuse frontal, pentru un aspect dinamic. Noua janta AEZ are certificări ECE și ABE, fiind compatibilă cu o multitudine de automobile consacrate din segmentul premium.


Aspectul atemporal al jantei cu spițe încrucișate în formă de Y a fost readus în prim plan prin modelul Porto Dark, într-o manieră nonconformistă caracteristică stilului AEZ, accentuând design-ul clasic, printr-o serie de elemente și accente frontale polișate.


AEZ Porto Dark este produs într-o gamă largă de dimensiuni cuprinse între 18 și 21 de inci.




AEZ Porto Black demonstrează că detaliile fac diferența. Varianta Black, disponibilă într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 18 și 21 de inci, se remarcă prin design-ul nonconformist cu multe spițe încrucișate în formă de Y care beneficiază de o finisare mată și o cromatică închisă, oferiind astfel un aer sofisticat jantei AEZ. Încă din fazele incipiente de concepere ale modelului Porto, accentul a fost pus pe conceptul de e-mobilitate, janta cu spițe încrucișate în formă de Y fiind compatibilă cu o multitudine de autoturisme BEV, HEV și PHEV.


Având certificare ECE, modelul AEZ Porto complementează aspectul multor automobile premium consacrate printre care se numără: Audi A3, A4, BMW Seria 5, Seria 6 GT, Seria 7, Land Rover Evogue, Discovery Sport și accentueză formele futuriste ale autoturismelor electrice Skoda Enyaq, Volkswagen ID4, Jaguar E-Pace și Tesla Model S.


DOTZ surprinde anul acesta prin introducerea modelului Tanaka, disponibil în două variațiuni de culoare, care reușește să capteze filozofia ecentrică de design caracteristică mărcii.




Prin modelul Tanaka Dark, marca DOTZ își face resimțită filosofia excentrică de design.


Aspectul agresiv al jantei, caracteristic mărcii DOTZ, îmbină o construcție concavă cu o multitudine de spițe încrucișate în formă de Y, dispuse într-o manieră asimetrică, rezultatul fiind un design care insuflă dinamism din orice poziție. Janta Tanaka Dark este produsă într-o gamă variată de dimensiuni cuprinse între 18 și 21 de inci.


Janta DOTZ Tanaka Dark dispune în mod predominant de o finisare mată care contrastează cu flancul polișat, rezultatul fiind captivant din punct de vedere estetic.


Grație aspectului său nonconformist care pune accent pe detalii, janta DOTZ complementează aspectul multor automobile premium consacrate precum Audi A4, A6, BMW Seria 3, Seria 5, Seria 6 și Seria 8.




Design-ul agresiv al jantei DOTZ Tanaka Black reușește să îmbine o construcție concavă cu spițe încrucișate în formă de Y dispuse într-o manieră asimetrică pentru a crea un aspect nonconformist care insuflă dinamism.


Cele zece spițe în formă de Y ușor înclinate, culminează spre exterior într-o manieră asimetrică, generând astfel un efect tridimensional accentuat de construcția concavă a jantei.


Varianta Black a modelului Tanaka dispune de o finisare mată într-o nuanță închisă.



Comments


bottom of page