top of page

ALCAR prezintă colecția de iarnă 2023/2024

Updated: Aug 3, 2023


ALCAR are un portofoliu de jante din aliaj și din oțel pentru o gamă extinsă de aplicații: turisme, SUV, 4x4, cargo, trailer, plug-in hybrid, vehicule electrice și sport EV.


Pentru sezonul de iarnă 2023/2024, ALCAR își extinde gama cu încă 4 modele: DEZENT AR, DEZENT KB, DEZENT KC și DOTZ Survival Dakar bronze.

 

DEZENT AR este o jantă din aliaj, versatilă și elegantă, care se caracterizează printr-un design ușor, elegant, cu spițe duble și două variante cromatice: Black (negru lucios) și Dark (negru lucios cu față polișată).


Modelul este disponibil în dimensiuni cuprinse între 7x18 și 10x20 inchi.


Aspectul mașinilor electrice moderne poate fi ușor individualizat cu jantele din aliaj DEZENT AR și se vor potrivi perfect pe modele precum Ford Mustang Mach-E, Renault Megane E-Tech, VW ID.3, Cupra Born, Mercedes EQA și EQB, Polestar 2, VW ID BUZZ, Skoda ENYAQ, VW ID.5, BMW i4 sau Tesla Model 3.

 

DEZENT KB este o nouă jantă masivă, monobloc, dinamică și polivalentă, cu 5 spițe, o secțiune centrală concavă și două variante de design: Silver (argintiu) și Dark (negru lucios cu față polișată).


Modelul este disponibil în zece dimensiuni, de la 16 la 19 inchi.


Noua completare la portofoliul DEZENT se potrivește cu autoturisme și SUV-uri precum VW T-Cross, VW Polo, VW Golf, VW T-Roc, Hyundai Santa Fe, Hyundai i30, Kia Sorento , Kia Ceed, Kia Niro, Volvo XC40 și XC60 și V90 Cross Country, precum și cu modele electrice și plug-in hybrid precum VW ID.3, ID.4, ID.5, Hyundai Ioniq, Kia EV6, MG 4, BMW i4 , Cupra Born și Skoda ENYAQ.

 

DEZENT KC este cea mai nouă jantă din aliaj din portofoliul ALCAR și este concepută pentru a adăuga o notă dinamică și individualistă mașinilor de teren, pick-up-urilor și autorulotelor. Designul clasic, cu spițe duble și două variante cromatice: Black (negru lucios) și Dark (negru lucios cu față polișată), combinat cu montajul în 6 găuri de prindere oferă o capacitate de încărcare de până la 1350 de kilograme


Modelul este disponibil în dimensiuni de la 16 la 18 inchi, pentru vehicule robuste precum Toyota Landcruiser, Toyota Hilux, Mercedes Sprinter și Mitsubishi L200.

 

DOTZ Survival Dakar bronze este o jantă din oțel concepută pentru a face față cu stil celor mai grele provocări off-road.

Cu o capacitate de încărcare de 1150 kg și un design solid, monobloc, Dakar bronze se va comporta exemplar pe orice traseu și va arăta excelent, completând vizual multe SUV-uri și vehicule 4x4 din categoria ușoară, medie și grea. Dakar bronze este disponibil cu dimensiunile 7x16 și 8x18 inchi.

 

Pe JANTA.RO găsești cele mai noi jante! Folosește configuratorul de jante 3D și vezi în timp real ce jante se potrivesc cel mai bine pe modelul virtual al mașinii tale!



Comentários


bottom of page