top of page

ALIMENTAȚI CU FALKEN revine în ediția de iarnă!




Începând cu data de astăzi 15 Septembrie 2021, pe site-ul JANTA.RO campania "Alimentați cu FALKEN" revine în ediția de iarnă.


Cum funcționează:


1. Achiziționează de pe JANTA.RO un set format din 4 anvelope de vară FALKEN din modelele participante


2. Completează talonul de participare pe care l-ai primit odată cu anvelopele sau intră pe campaign.falkentyre.com și completează datele cerute


3. Anexează/încărcă o copie/fișier scanat după factura de achiziție a anvelopelor și după factura de montaj – în cazul în care factura de vânzare a anvelopelor conține și montajul, încarcă o copie a acelui document.


4. Dacă ai efectuat înscrierea online, vei primi o confirmare de recepționare a înscrierii pe adresa de e-mail utilizată pentru înregistrare.


5. Vei primi acasă, prin poștă, voucherul de carburant aferent achiziției tale (Voucher în valoare de 50 LEI pentru un set format din 4 anvelope de 16 inci; voucher în valoare de 100 LEI pentru un set format din 4 anvelope cu dimensiuni de 17 inci sau mai mari)


Condiţii de participare: Cumpăraţi şi solicitaţi montarea unui set format din 4 pneuri de iarnă sau all season Falken din gamele EUROWINTER HS01, EUROWINTER HS01 SUV, EUROALL SEASON AS200, EUROALL SEASON AS210, WILDPEAK AT3WA, EUROWINTER VAN01 sau EUROALL SEASON VAN11 (de la 16 inch) şi primiţi un cupon valoric pentru alimentarea cu carburant Rompetrol.

La cumpărarea şi montarea de pneuri de 16 inch = 50 RON, la pneuri de minim 17 inch = 100 RON. Unde? Direct de pe site-ul www.janta.ro în perioada promoţiei cuprinsă între 15 Septembrie și 30 Noiembrie 2021.

Informaţii suplimentare şi participare la adresa: campaign.falkentyre.com.

Cuponul valoric de alimentare cu carburant Rompetrol poate fi utilizat la staţiile de alimentare cu carburant Rompetrol în România (nu se aplică pentru serviciile efectuate de către terţi, de exemplu Lotto). Această ofertă la achiziționarea de pneuri de iarnă, inclusiv montarea seriilor menţionate anterior, se aplică pentru clienţi - (în măsura în care aceştia sunt majori), pentru comercianţi - (ceea ce înseamnă liber profesionişti şi lucrători independenţi), pentru societăţi de persoane şi pentru persoane juridice - (în măsura în care nu sunt înmatriculate mai mult de patru autovehicule pe numele companiei). La participarea de societăţi de persoane şi persoane juridice este necesară în toate situaţiile nominalizarea persoanei autorizate. Oferta nu poate fi cesionată sau transmisă. Nu dispun de dreptul de participare angajaţii companiei Falken Tyre Europe GmbH, angajaţii acelor firme care sunt aprovizionate direct de Falken Tyre Europe şi aparţinătorii acestora – precum şi angajaţii distribuitorilor secundari implicaţi /revânzătorii şi staţiile de alimentare cu carburant Rompetrol. Sunt excluse achitarea în numerar a contravalorii voucherului de alimentare cu carburant. Sunt luate în calcul numai cardurile de participare cu o copie anexată a facturii emisă de către distribuitorii de specialitate şi atelierele din România. Promoţia este limitată la un singur cupon valoric de alimentare cu carburant pentru fiecare copie de factură (pe factură trebuie să fie evidenţiată cumpărarea şi montarea). Pentru o înregistrare cu succes trebuie completate integral şi lizibil toate rubricile în cuponul promoţional. Cererea completată trebuie transmisă, împreună cu documentul justificativ de cumpărare, cel târziu până la data de 31 Mai 2021 online, prin e-mail cu factura scanată la adresa tankgutschein@ falkentyre.com sau prin poştă la Falken Tyre Europe GmbH, Berliner Str. 74-76, D-63065 Offenbach a. Main. La finalul promoţiei vi se transmite cuponul dumneavoastră valoric.


Comments


bottom of page