top of page

Alimentează CU FALKEN!

Updated: Apr 7, 2022



În perioada 15 Martie - 31 Mai 2022, primești un voucher de carburant când cumperi un set de 4 anvelope de vară FALKEN din modelele participante, cu diametrul începând de la 16 inchi în sus, însoțită de o factură de montaj a anvelopelor, după cum urmează: - la achiziția unui set de anvelope FALKEN din gamele menționate, de 16 inchi, primești un voucher de alimentare cu carburant în valoare de 50 LEI; - la achiziția unui set de pneuri FALKEN, din gamele menționate, de 17 inchi sau mai mare, primești un voucher de alimentare cu carburant în valoare de 100 LEI


Anvelopele participante la campanie sunt:

Azenis FK520, Azenis FK510, Azenis FK510 SUV, ZIEX ZE310 Ecorun, ZIEX ZE914 Ecorun, Wildpeak A/T AT01, Sincera SN110, Linam Van01.



Pentru o înregistrare cu success, clientul final completează formularul online de participare accesând linkul campaign.falkentyre.com/ru/landing, unde va fi necesară urcarea facturilor de achiziție și montaj pentru a finaliza procesul de înregistrare.

Promoția este limitată la un singur voucher de alimentare cu carburant pentru fiecare factură de minim patru anvelope cu diametrul începând de la 16 inchi. Dacă ai efectuat în mod corect procesul de înregistrare, la finalul campaniei vei primi voucherul de alimentare cu carburant direct de la Falken Tyre Europe GmbH, Germania.


Voucherul de alimentare cu carburant poate fi utilizat doar în stațiile Rompetrol din România.


Pentru mai multe informaţii şi participare scanează codul QR sau accesează linkul campaniei:


Oferta menționată mai sus este adresată clienților persoane fizice (care au peste 18 ani), comercianților (liber profesioniști și lucrători independenți), societăților de persoane și persoanelor juridice (cu condiția să nu fie mai mult de patru autovehicule înregistrate pe companie). Oferta nu poate fi cesionată sau transmisă unei terțe părți. Nu dispun de dreptul de participare angajații companiei Falken Tyre Europe GmbH, angajații acelor firme care sunt aprovizionate direct de Falken Tyre Europe și aparținătorilor acestora, precum și angajații distribuitorilor secundari implicați - revânzătorii și stațiile de alimentare cu carburant Rompetrol. Sunt excluse achitările în numerar sau card a contravalorii voucherului de alimentare cu carburant.

Comments


bottom of page