top of page

Anvelopa de iarna Winguard Sport 2 urmeaza sa fie montata pe cel mai recent Audi A6

Updated: Feb 7, 2022


Jante si anvelope pentru Audi A6
Source: http://www.nexentire.com/international/media/news/1232799_1422.php

Nexen tire, producator international de anvelope, a anuntat ca anvelopa sa Winguard Sport 2 a fost selectata ca echipare originala din fabrica, in dimensiunea 225/60R17 99H, pentru a opta generatie de Audi A6.


Audi A6 este sedanul emblematic din clasa business al producatorului german si unul dintre cele mai bine vandute modele executive de la Audi. Cel mai recent sedan are un design sportiv, o caroserie larga, performante remarcabile, eficienta excelenta a consumului de combustibil si caracteristici de ultima ora pentru a oferi confort si siguranta sportita.


Winguard Sport 2 de la NEXEN Tire este o anvelope de iarna premium conceputa pentru sedanuri de lux si masini sport, are o capacitate exceptionala de manevrabilitate si de franare pe drumurile inghetate. De asemenea, are performante remarcabile in ceea ce priveste manevrabilitatea si franarea atat in conditii de carosabil ud cat si uscat.


Anvelopa Nexen Winguard Sport 2


Anvelopa de iarna Winguard Sport 2 a fost evaluata drept "recomandat" in testul pentru anvelope de iarna realizat de catre celebra publicatie Auto BIld. A functionat excelent in toate categoriiloe, inclusiv aderenta, manevrabilitate, zgomot si rulare, precum si la eficienta consumului de combustibil pe drumuri inzapezite si umede. De asemenea, a fost recunoscuta pentru design-ul sau rafinat prin primirea unui trofeu la IF Design Awards.


Nexen Tire a furnizat anvelope de echipare originala unur mari ce autoturisme renumite, inclusiv Audi A3 si Porsche Panamera- o dovada a calitatii si tehnologiei exceptionale Nexen, o tendinta pe care compania se asteapta sa continue si sa se extinda si la alti producatori auto premium la nivel mondial.


Informatii despre Nexen Tire


Nexen Tire a fost infiintata in anul 1942, este un producator global de anvelope cu sediul in Coreea de Sud. Nexen, unul dintre producatorii de anvelope cu cea mai rapida crestere din lume, interactioneaza in prezent cu aproximativ 150 de tari din intreaga lume si detine patru fabrici de productie (doua in Coreea, una in China si una in Rebublica Ceha).


Nexen produce anvelope pentru autoturisme, SUV-uri si camioane usoare cu tehnologie avansata si un desig excelent. Nexen furnizeaza anvelope OE producatorilor auto din intreaga lume. In 2014 compania a obtinut, pentru prima data, un mare slem al celor mai bune 4 premii de deisgn din lume.

21 views0 comments

Comments


bottom of page