top of page

Anvelope Continental pentru ford Mustang Mach-E

Updated: Feb 7, 2022


Anvelope Continental

-Continental ofera echipare originala pentru PremiumContact 6

-Prin eficienta, sportivitate si confort, Premium Contact 6 ajunge in gama de vehicule electrice


La Hanovra, Germania, in data de 24 iunie 2021, Continental a primit aprobare pentru a echipa din fabrica modelul Ford Mustang Mach-E cu anvelopa PremiumContact6. Aceasta anvelopa a fost special conceputa pentru un condus sportiv si confortabil, dar in acelasi timp poate ajuta gama de vehicule electrice datorita rezistentei sale reduse la rulare.


"Furnizorii de vehicule electrice sportive, cum ar fi Ford Mustang Mach-E, apreciaza manevrabilitatea buna, precizia directiei si siguranta la viteze mari. In plus, o rezistenta la rulare deosebit de scazuta mareste autonomia vehiculului.", spune Andreas Schlenke, dezvoltator de anvelope la Continental. El adauga "Nu exista o singura anvelopa pentru vehiculele complet electrice. Mai degraba, lucram de peste un deceniu pentru a ne dezvolta in continuare portofoliul existent, astfel incat sa indeplineasca cerintele tuturor vehiculelor electrice si, in acelasi timp, sa poata reduce emisiile vehiculelor cu combustie". Toate anvelopele furnizate pentru Ford Mustang Mach-E au o clasa de rezistenta la rulare A, conform etichetei UE a anvelopelor, cea mai buna valoare din acest domeniu.


PremumContact 6 este special orientat spre berline confortabile si masini sportive. Acesta combina confortul cu raspunsul precis al directiei, siguranta si caracteristicile de mediu. Pentru a ajunge la acest lucru, inginerii de anvelope au dezvoltat noi compusi, un nou design al anvelopelor, precum si o banda de rulare care ruleaza confortabil. Drept urmare, manverabilitatea, rezistenta la rulare, durata de viata si confortul au crescut cu pana la 15% comparativ cu modelul precedent.


Produse si dimensini aprobate Europe Pentru Ford Mustang Mach-E:


Continental PremiumContact 6 - 225/60R18 104V XL

Comments


bottom of page