top of page

Anvelope noi de la TRIANGLE: EffeXSport TH202 și ReliaXTouring TE307


TRIANGLE este printre cei mai mari producători de anvelope din lume, cu o producție anuală de peste 25 milioane de unități în cele 5 fabrici din ASIA.


TRIANGLE testează și îmbunătățește anvelopele comercializate în Europa cu ajutorul companiei BlackDonuts, din Finlanda, care folosește cele mai anvansate tehnologii de proiectare, producție și testare a anvelopelor.

Astfel, toate anvelopele TRIANGLE sunt produse inovatoare, de înaltă calitate, datorită celor peste 360 de brevete dezvoltate în centrele de cercetare din China, Statele Unite și Germania.

Producători de top, atât din industria autoturismelor, cât și din industria vehiculelor grele, au ales anvelopele TRIANGLE ca echipare originală Volvo, Nissan, Volkswagen, Suzuki, Liebherr, Caterpillar.


Recent, anvelopele TRIANGLE au primit două modele noi pentru sezonul de vară, care vor fi comercializate în curând și pe JANTA.RO în curând:

 

EffeXSport TH202 este o anvelopă de vară care oferă performanțe remarcabile automobilelor premium cu valențe sportive, atât pe carosabil uscat, cât și pe carosabul umed.


Profilul complex, cu patru caneluri sculptate diferit, asigură o rezistența remarcabilă la acvaplanare și distanțe de frânare pe carosabil umed cu 28% mai scurte față de modelul precedent.


Banda de rulare are blocuri masive și robuste pe umeri, precum și trei nervuri circumferențiale, care oferă control superior în viraje, precum și în timpul accelerării și frânării. Designul inovativ asigură o amprentă de contact optimizată, care diminuează considerabil zgomotul generat, asigură o uzură uniformă pentru un randament kilometric mărit considerabil și un consum redus de carburant. Modelul este produs într-o gamă largă de dimensiuni cuprinse între 16" și 20", cu lățimea maximă de 275 mm, indici de viteză V / W / Y și, la peste două treimi din repere, clasa A la frânarea pe carosabil umed.

 

ReliaXTouring TE307 este o anvelopă de vară performantă, cu o construcție optimizată, din materiale eco consolidate cu compuși ultramoderni de polimer și silicon, precum și o bandă de rulare formată din cinci nervuri și patru caneluri longitudinale.


Nervura centrală este neîntreruptă, precum și cele două amplasate la exterior formate din blocuri de umăr unite, iar între ele se află nervurile formate din blocuri robuste înghesuite care asigură aderență, dar și un traseu eficient de evacuare a apei.


Astfel, noul model se poate mândri cu distanțe de frânare cu 23% mai scurte pe carosabil umed, față de modelul precedent, o rezistență excelentă la uzură și un confort sporit la rulare, datorită designului asimetric inteligent care diminuează zgomotul generat și optimizează amprentă de contact cu carosabilul. Modelul este produs cu diametre de la 14" la 17", lățime maximă de 225 mm, indici de viteză T / H / V / W și clasa B la frânarea pe carosabil umed pentru majoritatea reperelor.

 

Comments


bottom of page