top of page

Anvelopele GitiCompete GTR1 au fost extraordinare la Nürburgring


Toate cele patru mașini Giti Tire Motorsport by WS Racing au terminat cursa de anduranță ADAC TotalEnergies 24h de la Nürburgring, cu rezultate excelente pentru echipa „Girls Only”, care, în ciuda problemelor tehnice și a unor accidente neprovocate, a dat dovadă de camaraderie și determinare pentru a ajunge la linia de finish.


"Șoferițele" Célia Martin, Fabienne Wohlwend, Pippa Mann și Beitzke Visser din noua mașină de competiție G82 BMW M4 GT4 și susținute de o întreagă echipă formată din membre ale aceluiași sex susținuți de echipe de boxe au început cursa fiind poziționate pe ultima poziție la start, datorită unei infracțiuni tehnice controversate.


Problemele au continuat imediat cu transponderul pentru măsurarea timpului care s-a rupt brusc, ceea ce a necesitat o trecere neprogramată pe la boxe, care a costat echipa timp și două tururi în urma liderului. Pe urmă, în a doua zi a competiției, echipa de mecanici a fost nevoite să lucreze contratimp pentru a schimba puntea spate, în urma unui accident neprovocat.

În timp ce acțiunea de pe pistă s-a dovedit provocatoare, weekendul în sine a fost un succes uriaș pentru brandul Giti, cu un impuls masiv de conținut digital care a ajuns la un public global. Toate cele patru mașini Giti Tire Motorsport by WS Racing au trecut linia de finish fără absolut nicio problemă de performanță din partea anvelopelor GitiCompete GTR1.


Stefan Brohs, Director de Marketing - Europa pentru Giti Tire, a declarat: „Wow, ce weekend! Cursa a oferit tot ce vă așteptați de la cea mai importantă cursă de anduranță din lume și am adus toate acele senzații tari și răspândiri de la Nürburgring Nordschleife oamenilor de pe circuit și fanilor din întreaga lume.


„Pe lângă promovarea mărcii Giti, ne-am bucurat de primul nostru eveniment major cu partenerii de co-branding Sparco® cu sloganul Giti – Powered by Sparco® promovat tot weekendul.


„Dar munca nu se oprește aici, anvelopele GitiCompete GTR1 s-au descurcat extraordinar în tot weekendul, iar detaliile tehnice vor fi analizate de Centrul nostru european de cercetare și dezvoltare din Hanovra, Germania și împărtășite cu celelalte centre de cercetare și dezvoltare din întreaga lume, astfel încât să putem prelua concluziile de la ' pista de curse în stradă”. Vezi mai multe anvelope marca Giti în magazinul online JANTA.RO!


Comments


bottom of page