top of page

Anvelopele KUMHO Crugen EV HP71 echipare originală pe VW ID.4


Volkswagen ID.4 domină piața globală de mașini electrice, prin prețul foarte bun în raport cu funcționalitatea oferită, fiind cel mai râvnit SUV EV de producție europeană în 10 țări majore de pe bătrânul continent, în 2022.


Kumho Tire va furniza cea mai nouă anvelopă destinată SUV-urilor electrice, CRUGEN EV HP71, ca echipament original (OE) al modelului SUV pur electric ID.4 de la Volkswagen, în dimensiunile 235/55R19, 255/50R19, 235/50R20 și 255/45R20.


CRUGEN EV HP71 este un produs premium, de înaltă performanță, care, prin compusul optimizat cu silice de mare dispersie, maximizează siguranța la rulare și frânare, precum și rezistența la uzură.

Anvelopa oferă un confort îmbunătățit minimizând zgomotul generat printr-un design optimizat al benzii de rulare, care dispersează undele sonore generate de canelurile anvelopei.


Piața automobilelor electrice este în continuă dezvoltare, iar Kumho Tire face eforturi susținute pentru a furniza anvelope care să îmbunătățească performanța mașinilor electrice și colaborează constant cu producători auto de top pentru a lansa produse revoluționare.



Comments


bottom of page