top of page

Atrage toate privirile cu noile modele de jante din aliaj AEZ Havanna


Odată cu progresele tehnologice și cerințele tot mai exigente ale șoferilor, producătorii de jante din aliaj au introdus modele inovatoare, aducând în prim-plan un amestec fascinant de estetică modernă, greutate redusă și rezistență sporită. În acest articol, vom explora noul model de jante din aliaj, Havanna, al producătorului AEZ care redefinește standardele actuale ale celor care doresc să combine estetica cu performanța.


Cuprins


AEZ Havanna face cunoștință cu Mercedes EQE AMG și Audi SQ8 e-tron

 

Aici se întrepătrund trei nume de-a dreptul excepționale: Avangardele sport ale seriilor din care provin, Mercedes EQE AMG și Audi SQ8 e-tron, își găsesc un partener pe măsură și la nivelul finisajelor în AEZ Havanna, care, cu o sarcină utilă de încărcare de până la 1045 kg, nu este specializat doar în vehicule hibride sau electrice. Cu designul lor expresiv și ultramodern, cele două perechi își dezvoltă amprenta proprie - în varianta de design de culoare gri la Audi, și Havanna de culoare neagră la Mercedes.

 

Jante aliaj AEZ Havanna

 

SQ8 este o mașină care îți oferă o experiență fantastică

 

Să fim sinceri, Q8 e-tron nu a fost niciodată o apariție care să se piardă în mulțime. Cu toate acestea, cu cei 503 cai putere și 973 Nm, SQ8 este o adevărată surpriză. La interior, acest propulsor este tot Audi, cu sisteme de infotainment extrem de moderne și sisteme de asistență contemporane. Din exterior, Q8, care este un model sport, poate fi recunoscut după aspectul său mai plat, care este totodată mai lat. Sistemele avansate ale dinamicii asigură confortul condusului, uitând de masa considerabilă a vehiculului generos de spațios.


Jante aliaj Audi

 

Modelul de jantă AEZ Havanna de culoare gri se sustrage schemelor de culori ostentative; aici domină structura plină de viață a jantei, având ca sursă de inspirație flerul vivace și aventuros caraibian. Multitudinea de detalii, torsiuni și asimetrii capătă contur și se armonizează excelent cu designul mai degrabă elegant al modelului Audi. O pereche pe cinste, care încântă privitorii.

 

Taxiul de curse cu accesorii dinamice

 

Nu cumva Clasa E a fost cândva cunoscută ca model de taxi? În cea mai recentă variantă, ca berlină sport cu patru uși, pur electrică, cu partea din spate asemănătoare cu cea a unui coupe în dotarea AMG, Benzul devine un taxi demn de întreceri pe circuit. În versiunea sa de bază, AMG EQE 43, a cărei performanță este posibilă datorită celor 476 de cai putere și 860 Nm, pe când versiunea de top AMG EQE 53, dispune de 687 de cai putere și 1000 NM.

Acest lucru asigură performanțe de conducere palpitante: AMG EQE 53 atinge 100 km/h în 3,3 secunde fulgerătoare.

 


 

Jante aliaj Mercedes

 

Pentru a face față acestor viteze în deplină siguranță, AMG a dezvoltat, de asemenea, suspensia cu arcuri pneumatice specifice mașinilor sport, care provin, în esență, de la modelul AMG GT cu 4 uși.

În acest caz, culoarea neagră a modelului Havanna crează accente distinctive, cu un aspect foarte expresiv, cu margini polișate la suprafață și cu negrul lucios în fundal, fac ca spițele duble să fure o a doua privire.


Jante aliaj

Omologarea asigurată gratuit în numeroase dimensiuni

 

Personalizat pentru candidații ceva mai grei, modelul Havanna este disponibil în dimensiuni de la 8x19 la 10,5x21 și oferă numeroase dotări ECE fără omologare și cu stratul de protecție SRC deosebit de trainic, nici măcar iernile aspre nu reprezintă o problemă.



20 views0 comments

コメント


bottom of page