top of page

Calatoria este destinatia - un tur cu AEZ

Updated: Feb 7, 2022

Calatoria este destinatia - un tur cu AEZ


AEZ ridica intotdeauna stacheta, oferind calitate "Made in Germany", pe langa design-urile la moda, extravagante, in combinatie cu cea mai inalta precizie tehnica de fabricatie.




Janta din aliaj cu multe spite AEZ Steam, indeplineste toate aceste atribute si este gata sa dechida o noua cale.


A merge intr-o noua aventura, a scapa de toate si a creste dincolo de limitele stabilite, acestea sunt sentimentele de viata pe care AEZ le reprezinta. AEZ Steam se elibereaza de viata de zi cu zi, rotindu-se neobosit de-a lungul fabulosului drum de coasta Pag in croaziera sa sportiva. Aceasta janta perfectioneaza roata vietii aflata in miscare, deoarece nu-i place sa stea neclintita, in concordanta cu deviza de a deschide noi orizonturi si de a va bucura de libertatea si placerea unei calatorii de-a lungul marii.


Echipa de filmare AEZ a fost pe urmele fierbinti ale vietii, surpzinzand cu succes pofta pura de viata in imagini video, gratie utilizarii tehnologiei de ultima generatie, completata cu drone si pltforme auto.


Jante aliaj AEZ Steam


In videoclip, AEZ Steam isi face aparitia, in special datorita aspectului sau de turbina sportiv-agresiv, care este imbunatatit in continuare de cele 15 spite nervoase in trepte, impreuna cu un orificiu decorativ cu 5 gauri. In plus fata de design-ul unic, AEZ Steam se remarca datorita culorii sale elegante si la moda.


Datorita unei varietati largi de posibilitati de aplicare si a acceoriilor care au aprobari ECE, janta poate fi montata pe un numar mare de autovehicule. Folositi configuratorul 3D de jante de pe site-ul www.janta.ro pentru a vedea daca aceste jante din aliaj sunt compatibile cu masinia ta.


In acest context, AEZ Steam ofera, de asemenea, toate optiunile posibile pentru masinile producatorilor Audi, BMW, Jaguar, Mercedes, Land Rover, Volvo sau Alfa Romeo, nu necesita inele de montare atunci cand sunt montate.


Cu AEZ Steam, aveti un insotitor de incredere care va ajuta si pur si simplu va bucura de plimbare.


Jante aliaj AEZ

Comments


bottom of page