top of page

Calitate germana intr-un pachet dublu

Updated: Feb 7, 2022

Un duo la superlativ- BMW X6 in combinatie cu AEZ LEIPZIG


Jante aliaj AEZ Leipzig


Grandios


BMW X6 nu doar ca arata masiv, ci este un adevarat monstru. Acest SUV are un spatiu de incarcare de 580 de litri, care poate fi extins la un generos 1530 de litri datorita spatarelor rabatabile ale scaunelor din spate. Acest BMW impresioneaza nu numai prin dimensiunea sa, dar are si un design izbitor. Partea frontala atrage atentia mai ales datorita grilajului distinctiv care prezinta numeroase orificii de admisie a aerului. Un desig iesit din comun al caroseriei, iar in spate tevile de evacuare duale converg armonios.


Lux la bord


Odata ce stai in interiorului BMW X6, poti sa te relaxezi complet si sa iti uiti toate grijile in timpul calatoriei, datorita numeroaselor sisteme de asistare. Intr-un aspect de piele subtil, dar elegant, carlinga complet digitala isi invita pasagerii sa ramana impresionati. Scaunele multifunctionale din zona din fata fac ca volanul BMW X6 sa fie o briza totala. Fie ca utilizati controlul vocal sau ecranul tactil, manipularea sitemului de infotainment reglabil individual este coplet fara probleme.


Cele mai bune performante


Materialele utilizate in spatiul interior fac din BMW X6 un SUV de lux, sunt la fel de bune pe cat vin, la fel si aspectele tehnice. In ciuda greutatii sale de 2370 kg, colosalul SUV este stabil in viraje, oferind un stil de condus sportiv si agil cu multa putere.

Blocarea diferentiala controlata electronic permite o manevrare precisa, iar stabilizarea antiruliu permite o senzatie placuta de conducere. Pentru o reglare perfecta a sistemelor de antrenare si de suspensie in orice situatie, puteti alege dintr diferite modur de conducere.


Trnasmisie perfecta


Pentru ca sistemul integral xDrive si diversele setari ale modului sa devina pe deplin proprii, aveti nevoie de jante puternice de ultima generatie. Dezvoltat in mod adecvat pentru SUV-urile din segmentul premium, AEZ Leipzig este un partener de incredere. Janta inovatoare in design elegant cu spite in Y si cu aprobare ECE, promite montaj fara probleme pentru o serie de SUV-uri cunoscute, construita cu dimensiuni de la 20 la 22 inci.



Jante din aliaj AEZ


Calitate germana intr-un pachet dublu, stilul suflant si performanta optima- combinatia dintre BMW X6 si AEZ Leipzig promite exact acest lucru.

4 views0 comments

Comments


bottom of page