top of page

Clasa de lux cu un extra stil

Updated: Feb 7, 2022


Fie Mercedes sau Porsche, AEZ ofera un efect WOW


Janta aliaj AEZ


In conformitate cu tendinta actuala de mobilitate electrica, AEZ demonstreaza cat de elegante pot fi masinile electrice, prin imbunatatirea noilor modele electrice de la Mercedes si Porche, cu jante potrivite. Jantele de la AEZ combina calitatea cu inovatia tehnologica si au fost dezvoltate pentru masinile din categoria premium. Datorita aprobarilor VTA si ECE, nu trebuie sa va deranjati cu alte inregistrari.


AEZ Panama- aspect modern


Vizual, EQC nu reuseste sa impresioneze prin design-ul uimtor. Sub capota se ascunde un motor electric, puternic, de 408 CP, care ajunge de la 0 la 100km/h in 5.1 secunde fara efort si, in modul ECO, are o autonomie de 335 km. Cu acest Mercedes veti aluneca elegant si silentios pe drum.


Datorita sistemelor de asistenta de ultima generatie, cum ar fi Active Lane Keeping Assist si Active Cruise Control, EQC aproape conduce in concordanta cu motto-ul "smar smartness". Acest lucru va permite sa va bucurati de spatiul interior generos.


AEZ a echipat Mercedes-ul cu jantele Panama Dark in 8X20. Janta transporta cele 2.5 tone fara probleme, subliniind aspectul modern al masinii EQC. Datorita aprobarilor VTA si ECE, AEZ Panama, special conceput pentru SUV-uri, este un partener calitativ si de incredere.


Jante aliaj MErcedes


Combinatie electrizanta


AEZ Panama nu necesita inregistrare nici pentru modelul sportiv Porsche Taycan Turbo. Spatele noului Porsche pare sa fie realizat dintr-o singura bucata. Daca priviti in fata, va dati imediat seama ca exista putere sub capota, putere de la priza. Porche Taycan Turbo este primul vehicul electric care poarta sigla Prosche. Datorita tensiunii sistemului de 800 de volti, Tesla furnizeaza o tensiune de 400 de volti, noul e-Porsche este gata sa intre pe drum dupa 30 de minute de incarcare de la 5 la 80 la suta. Indiferent de conditiile de drum in care se va regasi, datorita celor doua motoare puternice ale tractiunii integrate, masina pur si simplu va sta lipita de asfalt.


AEZ Panama este alegerea perfecta pentru primul e-Porsche. Cu design-ul sau concav, janta de ultima generatie ofera un plus de eleganta vizuala. Janta de aliaj pentru Porsche Taycan Turbo are dimensiunile 9X20 ET 50 pe puntea fata si 10.5X20 ET64 pe puntea spate.


Jante aliaj Porsche


Potrivire perfecta


AEZ echipeaza noul Mercedes GLB cu janta de aliaj AEZ Tioga cu dimensiuni 7.5X18 ET 50. Janta cu doua spite de ultima generatie in aspectul clasic elegant convinge cu precizia tehnica. Bine protejata datorita vopselei SRC, aspectul finisajului taiat cu diamant este pastrat pe termen lung. Prin urmare, nimic nu sta in calea unei plimbari in afara orasului, indiferent daca este vara sau iarna. Minunea spatiului off-road de la Mercedes este perfecta pentru familiile extinse, deoarece portbagajul ofera 560 litri.


GLB este disponibil in propulsie diesel de 150 sau 190 CP sau in versiunea pe benzina 250 cu 224 CP. Exista, de asmenea o implementare AMG cu 306 CP. In modul Sport, GLB este agil, oferind o multime de placere de condus off-road. Virajele inguste, drumurile abrupte sau drumurile denivelate nu reprezinta o problema. In modul ECO, Mercedes este silentios si trece la punctul neutru atunci cand drumul este liber, ceea ce se reflecta un consum redus.


jante Mercedes


Doresti mai multe combinatii de jante?


Daca doriti un aspect individual, merita sa accesati configuratorul 3D de jante disponibil pe site-ul www.janta.ro. Jantele AEZ sunt proiectate pentru diferite masini, datorita diverselor aprobari. Pur si simplu introduceti datele masinii si lasati configuratorul de jante sa va inspire!

Comentarios


bottom of page