top of page

Configuratorul JANTA.RO oferă jante de oțel de calitate înaltă

Updated: Feb 7, 2022



Jante otel


Jantele de oțel sunt alegerea economică dar de încredere atât pentru configurarea roților de iarnă, cât și pentru folosirea în restul sezoanelor. Iar configuratorul 3D JANTA.RO oferă gama completă produsă de Grupul ALCAR, liderul pieței de jante din oțel și aliaj ușor din segmentul aftermarket european.


JANTA.RO este cel mai complex și rapid configurator 3D pentru selectarea și achiziționarea jantelor pentru toate tipurile de automobil ale mărcilor comercializate în Europa. Gama jantelor de oțel ALCAR STAHLRAD din portofoliul JANTA.RO reprezintă alegerea cea mai eficientă din perspectiva costurilor. Dar marca ALCAR STAHLRAD se distinge prin cele mai înalte standarde de calitate impuse pentru această categorie de jante. Sunt ușoare, rezistente la uzură și coroziune și respectă toate cerințele specifice componentelor originale ale automobilelor omologate în Europa. De asemenea, sunt compatibile cu sistemele de monitorizare a presiunii în pneuri.


Gama de produse ALCAR STAHLRAD cuprinde peste 600 de versiuni de jante de oțel, care se adresează tuturor claselor de autoturisme pentru pasageri, precum și utilitarelor ușoare (de exemplu Mercedes-Benz Sprinter/Sprinter Van sau Volkswagen T5 și T6 și în versiune Van).

Pentru marca Dacia este propusă o diversitate de jante de oțel cu specificații proiectate în funcție de fiecare model din gamă. De exemplu, pentru Dacia Dokker/Dokker Stepway și Dacia Lodgy/Lodgy Stepway sunt oferite jantele ALCAR STAHLRAD 7775 de 6 x 15 inch, cu offset de 40 mm. Pentru noua generație Dacia Logan sunt disponibile în configuratorul JANTA.RO jantele de oțel ALCAR STAHLRAD 7777 cu dimensiuni de 6 x 15 inch și offset de 40 mm. Iar special pentru SUV-ul Dacia Duster sunt proiectate jantele ALCAR STAHLRAD 8873, de 6,5 x 16 inch, cu offset de 50 mm.


Jante otel Dacia


CONFIGURATORUL JANTA.RO FILTREAZĂ RAPID JANTELE 100% COMPATIBILE PENTRU FIECARE AUTOMOBIL


Cu doar câteva click-uri, utilizatorii configuratorului JANTA.RO găsesc toate versiunile de jante de oțel dedicate modelului de automobil pe care îl posedă. Trebuie alese marca, modelul, anul de producție și motorizarea, iar apoi JANTA.RO afișează doar jantele omologate pentru acel autoturism. Pentru fiecare produs, JANTA.RO detaliază prețurile, data de livrare și specificațiile tehnice. Iar un avantaj distinct al configuratorului 3D JANTA.RO este faptul că ilustrează realist automobilul. Astfel, utilizatorii pot vedea întocmai cum va arăta mașina cu acele jante. În plus, configuratorul permite selectarea culorii pentru caroserie și tapițerie, gradul de transparență al geamurilor, precum și înălțimea gărzii la sol.


Jante tabla


Configuratorul JANTA.RO oferă la fel de ușor posibilitatea de achiziționare a seturilor de roți complete. Portofoliul JANTA.RO cuprinde gamele de anvelope ale producătorilor PIRELLI, MICHELIN, GOODYEAR, NOKIAN, BRIDGESTONE, DUNLOP, CONTINENTAL, FALKEN, WESTLAKE, TRIANGLE, GOODRIDE, SUMITOMO, SAILUN, ROADX, NEXEN, KUMHO, JINYU, GITI, GT Radial. Meniul site-ului JANTA.RO listează doar anvelopele potrivite cu fiecare model de automobil și jantă indicate de utilizator. Desigur, sunt propuse anvelope pentru toate sezoanele: vară, iarnă și all season.


Anvelope auto


LIVRARE RAPIDĂ LA DOMICILIU SAU DIRECT LA UN SERVICE PARTENER JANTA.RO, CARE ASIGURĂ MONTAREA DE SPECIALITATE


Un avantaj al faptului că Grupul ALCAR este liderul în producția aftermarket de janțe de oțel este și rețeaua de logistică și livrare rapidă. ALCAR are capacitatea de a livra în timp pentru seoznul rece peste 2,5 milioane de jante, care sunt distribuite din 14 depozite răspândite în Europa. Comenzile gestionate electronic și rețeaua de importatori fac posibilă livrarea a pâna la 50.000 de jante zilnic, în toată Europa. În țara noastră, compania ALCAR WHEELBASE ROMANIA se ocupă de activitatea de import și distribuție la nivel național pentru toate mărcile de jante produse de Grupul ALCAR.


Această rețea optimizată continuu susține serviciile de livrare rapidă oferite clienților care comandă jantele Grupului ALCAR prin intermediul configuratorului JANTA.RO. Mai exact, JANTA.RO lucrează cu stoc local de peste 10.000 de jante și 100.000 de anvelope. Drept urmare, durează doar 1-2 lucrătoare să livreze oriunde în România. Iar dacă produsele se află în stocul din Germania, transportarea durează până la 7 zile lucrătoare.


Serviciile JANTA.RO au fost concepute special pentru eficientiza timpii de transport și costurile suportate de clienții săi. Astfel, clienții pot alege să fie livrate produsele la domiciliu, la o adresă indicată sau direct la un service partener JANTA.RO. Este o rețea formată din peste 100 de service specializate, aflate în toate regiunile României. Iar când plasează comanda prin intermediul site-ului JANTA.RO, clienții selectează din meniul configuratorului cel mai apropiat service. De asemenea, clienții indică în calendarul din configuratorul JANTA.RO două opțiuni pentru ziua și ora la care preferă să facă vizita la service. Nu în cele din urmă, dacă se achiziționează seturi de roți, acestea vin cu anvelopele deja montate pe jante. Iar roțile sunt și echilibrare. Așadar, se scutesc drumuri la service și costuri suplimentare.


Jante din otel

JANTELE ALCAR STAHLRAD RESPECTĂ CELE MAI ÎNALTE STANDARDE DE CALITATE DIN EUROPA ALCAR WHEELS GmbH subliniază că jantele sale de oțel nu respectă doar standardele jantelor originale oferite de constructorii auto, în ceea ce privește forma, dimensiunile și materialele. Ci trec prin teste de certificare foarte stricte, realizate atât de institutul TÜV Germania, cât și de Autoritatea Federală de Transport Rutier din Germania (Kraftfahrt-Bundesamt - KBA).


Jantele de oțel ALCAR STAHLRAD sunt "Fabricate la cea mai înaltă calitate Elvețiană". Mai exact sunt produse în centrul specializat ALCAR RUOTE SA. Acesta se află în Lugano, un oraș din cantonul elvețian Ticino. În clipul de mai jos puteți vedea procesul de producție al jantelor la centru din Lugano, care folosește cele mai avansate tehnologii din acest domeniu.




Grupul ALCAR WHEELS GmbH are certificare ISO 9001 emisă de institutul de certificare german TÜV pentru managementul calității. Certificarea este înnoită anual, în urma verificărilor și actualizărilor care garantează că standardele evoluează continuu în ceea ce privește atât proiectarea jantelor, cât și serviciile oferite clienților. Totodată, se respectă cele mai stricte norme europene pentru protejarea mediului înconjurător, referitoare la procesul de producție și folosirea oțelului ca materie primă.


TOATE JANTELE DE OȚEL ALCAR STAHLRAD SUNT COMPATIBILE CU UTILIZAREA SENZORILOR DE PRESIUNE ÎN PNEURI


Încă din 2012, Grupul ALCAR a pregătit toate jantele sale pentru a include senzorii wireless necesari monitorizării presiunii din pneuri. Această specificație era de atunci înregistrată în certificatul TÜV al jantelor ALCAR. Apoi, începând cu 1 noiembrie 2014, directivele din Uniunea Europeană au impus ca toate automobile noi să fie echipate cu sisteme de monitorizare a presiunii în pneuri (TPMS). În acest context a fost înființată divizia ALCAR Sensor, care s-a specializat în proiectarea și producerea senzorilor de presiune în pneuri de tip direct, prin folosirea unui senzor integrat în jantă. Acest sistem permite afișarea în bord a presiunii din pneuri și avertizează când presiunea scade sub nivelul optim.

14 views0 comments

תגובות


bottom of page