top of page

DOTZ SEPANG - o noua exclusivitate marca DOTZ

Updated: Feb 7, 2022


Jante aliaj DOTZ Sepang


Exclusivitate in gama DOTZ, noua tendinta DOTZ, disponibila online in 19 inci. O singura privire este suficienta pentru a realiza cat de speciala este noua janta DOTZ Sepang. Echipa de designeri a dezvoltat o janta extravaganta cu un amestec nou si elemente diverse. Designeul extins cu spite incrucisate in combinatie cu un inel asimetric ofera un aspect extrovertit in gama jantelor de aliaj DOTZ.


In Sepang, concurentii curselor de Formula 1 isi fac cauciucurile sa ia foc, in timp ce DOTZ Sepang Blaze aduce o stralucire deosebita, in special masinilor compacte. Cu noua janta DOTZ, modelele precum Volkswagen Golf, Ford Focus, Seat Leon, Audi A3 si Hyundai i30 isi dezvolta caracterul sportiv, aducand jante din aliaj care sa atraga toate privirile.



Jante aliaj DOTZ


DOTZ Sepang Blaze este disponibil exclusiv cu dimensiunea 8X19 inch si are certificat TUV, de asemenea ofera ce mai inalta calitate a jantelor. Mai ales finisajul, evidentiaza tehnologia moderna folosita de producatorul german de jante.

Amestecul de elemente lustruite si pigmenti dizolvati, in functie de modul in care cade lumina, da un efect de flip-flop ce schimba culoarea deschisa sau intunecata. Tehnlologia inovatoare de finisare este protejata de o vopsea SR3 rezistenta la sare, cu trei straturi, realizata de DOTZ, facand astfel ca janta sa straluceasca pe tot parcursul anului.


In configuratorul de jante disponibil pe www.janta.ro puteti verificat daca aspectul extravagant al noului DOTZ Sepang Blaze se potriveste cu masina dumneavoastra. Aspectul turbo mesh este unic in istoria DOTZ si va atrage toate privirile.

11 views0 comments

Comentarios


bottom of page