top of page

DOTZ Wheels la Tuning World Bodensee 2023


DOTZ Wheels la Tuning World Bodensee 2023

În perioada 18-21 mai, comunitatea internațională de tuning s-a reunit la cel mai mare târg din Europa destinat pasionaților de mecanică auto și design, Tuning World Bodensee.


Expozanții din industria auto și aftermarket, distribuitorii de piese, cluburile auto și vizitatorii au avut parte de 4 zile de spectacol variat, cu activări și competiții interesante, demonstrații de putere și măiestrie pe asfalt.

DOTZ Fuji gold și Toyota GR Yaris

Partenerul JANTA.RO, DOTZ Wheels a fost prezent la eveniment cu cele mai noi jante din aliaj și sute de cai putere. Celebrul Toyota Yaris GR a fost atracția standului, cu ale sale jante din dotare, respectiv cel mai nou model DOTZ - Fuji Gold.


Pe lângă mașini de epocă preparate conform celor mai noi tendințe, caroserii lățite spectaculos și mașini sport modificate cu rafinament, spectatorii au mai putut urmării în acțiune motoarele absolut "monstruoase" din zona de dragster, derapajele controlate din Zona de Drift Ravenol, precum și spectacolul oferit pe două sau patru roți în Zona High-Performance.

Nu a fost uitat nici spațiul virtual, în Arena eSports fiind puse la dispoziția participanților 12 simulatoare de ultimă generație, pentru a putea vedea și testa cele mai puternice mașini pe cele mai dificile trasee.

Și tu poți testa cele mai noi jante DOTZ direct pe mașina ta, în configuratorul de jante 3D de pe JANTA.RO. - trebuie doar să introduci datele mașinii și, opțional, culoarea ei pentru a vedea direct pe modelul virtual al mașinii tale ce jante i se potrivesc cel mai bine.


Punctul culminant al târgului a fost European Tuning Showdown, unde au concurat cele mai bune conversii auto în cea mai renumită competiție de gen din Europa. Anul trecut, suedezul Henrik Mattsson a câștigat cu al său proiect de tuning bazat pe un Volvo V70 dotat cu jantele DOTZ Suzuka black. În 2023, Knud Tiroch și-a asigurat coroana cu proiectul său bazat pe un Mercury Coupé.


Comments


bottom of page