top of page

EUROALL SEASON AS210 Prima anvelopă FALKEN dotată cu tehnologia CORESEAL

Updated: Feb 7, 2022




EUROALL SEASON AS210 este prima anvelopă FALKEN care beneficiază de tehnologia de etanșare imediată în locul perforării benzii de rulare, menită să minimizeze riscul de deteriorare al pneului, pentru a nu periclita nivelul de siguranță oferit în mers.


Tehnologia inovatoare CORESEAL previne pierderea presiunii în pneu survenită în urma perforării benzii de rulare. Dacă orificiul creat în momentul penetrării nu are un diametru mai mare de 5 mm, zona afectată este izolată complet, optimizând astfel nivelul de siguranță oferit și costurile de exploatare.





Tehnologia CORESEAL, patentată de FALKEN, dispune de un strat etanșant vâscos și foarte adeziv, prezent pe căptușeala interioară a anvelopei. Odată perforată anvelopa, stratul etanșant se prelinge automat în orificiu, prevenind pierderea suplimentară a presiunii din pneu. În esență tehnologia CORESEAL previne scenariile inconveniente care survin odată cu perforarea anvelopei.

Pentru rezultate optime, FALKEN recomandă utilizarea anvelopelor care beneficiază de tehnologia CORESEAL împreună cu un sistem de monitorizare a presiunii în pneuri (TPMS).


Momentan tehnologia CORESEAL este prezentă doar pe modelul EUROALL SEASON AS210 în dimesiunile 235/55 R18 104V XL și 225/50 R17 98V XL.


Grupul Sumitomo Rubber, proprietarul mărcii FALKEN, este implicat activ în dezvoltarea și promovarea tehnologiilor care elimină necesitatea anvelopelor de rezervă. În paralel cu patentul CORESEAL, au fost lansate și anvelope care dispun de tehnologia FEXM (Falken Extended Mobility Technology), grupul fiind cu un pas mai aproape de lansarea în viitor a modelelor de anvelope dotate cu tehnologia GYROBLADE, care vor elimina în totalitate necesitatea aerului comprimat.


FALKEN va continua să se axeze pe cercetare și inovare pentru a redefini standardele de performanță și calitate oferite prin lansarea viitoarelor modele de anvelope, accetuând tendințele actuale referitoare la siguranță, eficiență și protejarea mediului înconjurător.


Anvelopa vara FK510


Modelul FALKEN EUROALL SEASONAS210 a fost apreciat în testul desfășurat de publicația AUTO BILD allrad.


Performanțele echilibrate, precum direcția precisă și distantele scurte de frânare înregistrate indiferent de condițiile meteorologice, sunt doar câteva dintre valențele pe care publicația AUTO BILD allrad le-a remarcat la modelul FALKEN EUROALL SEASON AS210 în urma evaluării selecției de anvelope all season participante în test.


EUROALL SEASON AS210 a excelat pe carosabil ud, reușind să iasă pe locul doi în proba de rezistență la acvaplanare și de asemenea să depășească cu 4.2 Km/h liderul clasamentului la capitolul viteză. La frânarea pe carosabil ud de la 100 Km/h, anvelopa all season FALKEN a obținut performanțe similare unei anvelope de iarnă, având o distanță mai lungă cu doar 4,5 m față de modelul câștigător în test. De asemenea AS210 a impresionat prin aderența oferită pe zăpadă, fiind la egalitate cu liderul clasamentului în această probă.


Anvelopa EUROALL SEASON AS210 este produsă în șaptezeci și nouă de dimensiuni cuprinse între 13 și 19 inci, cu indici de viteză T / H / V / W și o lățime maximă de 265 mm.


Grație valențelor sale, FALKEN EUROALL SEASON AS210 a fost ales să echipeze din fabrică modelul Mercedes-Benz Clasa G în dimensiunea 265/60 R18 110V.


Anvelopele FALKEN au 5 ANI GARANȚIE


Anvelope vara Falken


Comments


bottom of page