top of page

EXTRAVAGANȚĂ CU ORICE OCAZIE


DOTZ a fost din totdeauna un pionier, căutând în mod constant să ofere pasionaților de mașini cea mai înaltă calitate și cea mai bună experiență. Cu o istorie bogată în producția de jante de înaltă performanță, DOTZ și-a câștigat reputația ca fiind unul dintre cei mai de încredere și inovatori producători din industrie.


Indiferent dacă sunteți un entuziast al cursei, un adept al off-road-ului sau un simplu șofer care caută să-și personalizeze vehiculul, gama variată de jante din aliaj DOTZ vă oferă opțiuni pentru fiecare gust și nevoie. De la designuri futuriste și agresive la stiluri mai clasice și rafinate, venind cu o soluție pentru fiecare pasionat de tunning.


Așadar, vă invităm să explorați și să vă bucurați de această nouă colecție. Experimentați combinația perfectă între formă și funcție și adăugați un element distinctiv mașinii dumneavoastră, dispunând totodată de o calitate superioară. Fiți gata să vă transformați vehiculul într-o expresie autentică a stilului și performanței cu DOTZ.


Cuprins




Avangardă în 3 culori


Să tragem așadar cortina pentru un trio extraordinar: modelul sport Fuji, care întâlnește Toyota Yaris GR și BMW Seria 4 Gran Coupe.



Jante aliaj DOTZ

Au fost selectate cele două variante de design "auriu" și "gri" și asociate cu japonezul Yaris GR și cu luxosul Gran Coupe. Un mix neobișnuit pentru două vehicule neobișnuite, dar rezultatul este pe măsura așteptărilor.



Artistul pe patru roți și piesa de rezistență


Toyota Yaris GR este unicată, deoarece își are rădăcinile în lumea curselor de raliu și este, în esență, o mașină compactă cu tracțiune integrală și care dispune de o putere uriașă de 261 de cai putere. Împreună cu jantele Fuji gold, acest duo special a constituit de pe acum punctul culminant pentru DOTZ la Tuning World Bodensee.

Nu este de mirare, deoarece motorul ultracompact și janta delicată cu spițe încrucișate cu un strat transparent auriu se completează reciproc într-un mod cu totul excepțional.



Jante aliaj

TUNING WORLD BODENSEE este cea mai mare expoziție din Europa dedicată în întregime tuningului: punctul culminant al anului pentru industrie, expozanți și participanți, pentru comunitatea amatorilor și nu numai - și este punctul de referință pentru evenimentele de tuning din Germania și din întreaga Europă. Anul acesta urmează să aibă loc în cursul perioadei cuprinse între 9 și 12 mai.


Esența acestui acrobat al drifturilor și virajelor este evidentă în partea din față și din spate a mașinii japoneze: o grilă masivă pentru necesitatea unei cantități mari de aeraj, un eleron care se află pe partea superioară și un difuzor pentru bara din spate, cu design distinctiv, cataloghează GR ca fiind un partener redutabil pentru șoferii ambițioși care apreciază contrastele puternice și excelența tehnică.



jante Toyota

Fuji nu impresionează doar prin designul său elaborat și finișul lucios. Fuji, janta de cursă lungă și model emblematic al brandului DOTZ, utilizează de asemenea cu atenție janta cu mai multe trepte pentru reducerea greutății, care completează în mod corespunzător modelul Yaris GR. Șoferii care preferă mașinile sport nu sunt tocmai amatorii încărcăturilot adiționale.



Atrăgătorul BMW în combinație cu elegantul Fuji


Cu Seria 4 Gran Coupe, BMW nu a reușit să obțină un succes categoric doar în ceea ce privește designul. BMW impresionează, așa cum era de așteptat, cu multe valorizări pe plan interior.

Punctul culminant: În timp ce Fuji-ul de pe Yaris se joacă cu contraste puternice în culoarea strălucitoare auriu-deschis, finisajul lucios metalizat al griului Fuji pare a fi rezervat discret, dar totodată misterios și se armonizează excelent cu nuanțele de gri care sunt acum în vogă ale diferitelor mărci.



Jante BMW

Aspectul viguros al modelului Fuji subliniază atributele sport ale Seriei 4 Gran Coupe, dar se integrează perfect în aspectul de ansamblu. Cu seria 4 cu patru uși, cu o grilă frontală de dimensiuni considerabile și un spațiu interior generos, BMW servește drept o mașină de călătorie confortabilă, disponibilă cu diferite motorizări, ce diferă de la 184 la 374 de cai putere, cu sau fără tracțiune integrală, în varianta pe benzină sau diesel.


Cu numeroase opțiuni de dinamică a condusului, alergătorul de cursă lungă, bine garnisit, se transformă într-un devorator de viraje în stil sporti, fiind prevăzut cu mai multe opțiuni de asistență și facilități de tip infoturistic, ceea ce îl face cu adevărat modern și cu un nivel superior de siguranță.



jante aliaj BMW

Certificare în configurare


Pe lângă auriu și gri, jantele DOTZ Fuji sunt disponibile și în versiunile în două tonuri de culoare închisă și suportă fără niciun fel de dificultate sarcini de până la 750 kg pe fiecare jantă. Diferitele dimensiuni, inclusiv certificările VTA și ECE, pot fi montate cu ușurință pe multe modele de mașini compacte și medii, variind de la 7,5x18 la 9,0x20 inch și cu montări cu 4 sau 5 găuri.


Pentru a vedea cum arată Fuji pe autovehiculul dumneavoastră, puteți să o faceți chiar de acasă cu ajutorul configuratorului de jante 3D, interactiv și la îndemână, vizitând site-ul Janta.ro.


13 views0 comments

Comentarios


bottom of page