top of page

Falken echipeaza din fabrica modelul AUDI A3 Plug-in-Hybrid


Anvelope Audi A3 hybrid

Rezistenta la rulare, tractiune optima pe toate suprafetele, precum si capacitatea de a suporta sarcini mari sunt cerintele specializate ale anvelopelor pentru vehiculele electrice si hybride actuale. Falken Tire Europe sustine producatorii de vehicule pentru a satisface aceste cerinte, cel mai recent exemplu fiind montarea ZIEX ZE310A Ecorun AO (205/55R16 94V XL) in Ingolstadt, unde se fabrica Audi A3 TFSI e hybrid.


De la lansarea sa in 2019, anvelopa de vara Falken nu a castigat doar soferii orientati spre performanta, ci a convins in mod repetat organizatiile de testare independente, cum ar fi Austrian Automobile and Touring Club si Touring Club Siwtzerland din capacitatile sale. Aceste asociatii de incredere au acordat calificativul "recomandat" Falken ZIEX ZE310 Ecorun, iar criticii de la ACE Lenkrad si ABRO au ajuns la aceeasi concluzie. Falken ZE310 Ecorun a obtinut calificativul "Bun" in principalul test pentru anvelopele de vara Autobild Allrad, unde editorii au fost deosebit de impresionati de performantele sale potentiale, manvevrabilitatea pe teren umed si distantele scurte de franare.


Rezultatele pozitive ale testului sunt dezultatul dezvoltarii extinse si adoptarii de catre Falken a celei mai noi tehnologii de anvelope. Ca un exemplu, Ziex ZE310 Ecorun este echipat cu tehnologia "Adaptive Constant Pressure" (ACP), asigurant o distributie uniforma a presiunii pe patch-ul de contact. Banda de rulare ACP imbunatateste, de asemenea, stabilitatea directionala, asigura o rata de uzura uniforma si reduce rezistenta la rulare pentru a maximiza eficienta.


Anvelopa isi datoreaza tractiunea imbunatatia si deplasarea optima a apei, precum si caracteristicile excelente de acvaplanare asociate designe-ului inovator cu patru caneluri pe banda de rulare a anvelopei. Aplicand metodologia dovedita 4D Nano Deisgn, permite inginerilor sai sa deblocheze performanta noilor materiale la scara nano si se dezvolte un compus de cauciuc inovator pentru ZIEX ZE310 Ecorun. Rezultatul este dat de rezistenta in timp crescuta, o eficienta imbunatatita, precum si o calatorie mai confortabila pentru a se asigura ca anvelopele sale sunt eficiente din punct de vedere energetic.


"Mobilitatea se confrunta cu o perioada de schimbare, cu o cerere crescuta de anvelope potrivite pentru vehiculele electric si hybride. Prin urmare, sunt foarte multumit ca produsele noastre indeplinesc cerintele pentru anvelope inovatoare si sigure pentru echipare originala (OE), cat si pentru piata de schimb", spune Chirstian Stolting, manager de cont cheie OE la Falken Tire Europa.


Calitatea anvelopei Falken a convins Audi, ale carei anvelope poarta denumirea suplimentara A in numele lor, care inseamna un produs OE Falken. Urmeaza acordurile anterioare de furnizare a modelelor CityCarver Q3 si A1 la marca premium. Pentru piata de desfacere, anvelopa ZIEZ ZE310 Ecorun este disponibila in 124 de dimensiuni de la 14 la 19 inci si este aprobata pentru viteze H/V/W (210-270km/h).

Comments


bottom of page