top of page

FALKEN echipează din fabrică noul AUDI A3 Plug-in-Hybrid cu anvelope ZIEX ZE310 EC - 205/55 R16 94V

Updated: Feb 7, 2022




Rezistența redusă la rulare, capacitatea portantă crescută și tracțiunea optimă pe carosabil ud și uscat, sunt criterii importante pe care trebuie să le îndeplinească anvelopele destinate autovehiculelor electrice și hibride. FALKEN Tire Europe vine în întâmpinarea producătorilor de automobile electrice și hibride, cu scopul de a satisface aceste cerințe. Un pas important în această direcție este echiparea din fabrică a modelului Audi A3 TFSI e hybrid cu anvelopele de vară ZIEX ZE310 ECORUN în dimensiunea 205/55 R16 94V XL. Aflându-se în plină ascensiune, parteneriatul dintre FALKEN Tire și producătorul german de automobile Audi a luat naștere odată cu echiparea din fabrică a modelului AUDI A1 Citycarver cu anvelope Azenis FK510 în dimensiunea 205/55 R17. Încă de la debutul său din anul 2019, grație valențelor sale, anvelopa de vară FALKEN ZIEX ZE310 ECORUN s-a bucurat de un real success, fiind apreciată în testele de specialitate desfășurate de publicații cu nume sonore precum ACE Lenkrad, ARBÖ, AUTO Strassenverkehr, Auto Motor unt Sport și Touring Club Switzerland. FALKEN ZIEX ZE310 ECORUN a obținut calificativul „Bun” în testele de anvergură desfășurate de către publicațiile AUTOBILD ALLRAD, AUTO Strassenverkehr și Auto Motor unt Sport, unde jurații au fost impresionați de performanțele sale, în special de manevrabilitatea și distanțele scurte de frânare înregistrate pe carosabil ud. Seria succeselor a continuat pentru FALKEN, anvelopa de vară ZIEX ZE310A ECORUN reușind șă obțină recomandările publicațiilor ACE Lenkrad ,ARBÖ și Touring Club Switzerland, în urma testelor desfășurate. Rezultatele pozitive din teste sunt datorate tehnologiilor inovatoare utilizate de FALKEN în dezvoltarea anvelopelor. ZIEX ZE310 ECORUN beneficiază de tehnologia „Adaptive Constant Pressure” (ACP), care asigură distribuirea uniformă a presiunii în zona de contact, facilitând astfel o uzură uniformă în timp și stabilitate crescută în viraje. Compoziția benzii de rulare beneficiază de tehnologia 4D NANO DESIGN care ajută anvelopa să faciliteze niveluri optime de aderență și tracțiune la rularea pe carosabil ud și uscat, ridicând astfel standardul în materie de siguranță și confort. Profilul complex cu striuri în zig zag și patru caneluri adânci dispuse transversal pe întreaga circumferință a benzii, eficientizează evacuarea apei de suprafața benzii de rulare, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare. Grație acestor tehnologii, anvelopa FALKEN ZIEX ZE310 ECORUN oferă rezistența redusă la rulare, un randament kilometric extins și un consum eficientizat de carburant.




Anvelopa vara FK510


Anvelopa de vară ZIEX ZE310 EC destinată automobilelor din segmentul compact și mediu, s-a bucurat de un real succes încă din anul 2019, momentul lansării sale pe piață de către grupul japonez SUMITOMO Tire, proprietarul mărcii FALKEN.


ZIEX ZE310 ECORUN este produs în o sută șase dimensiuni, cuprinse între 14 și 19 inci, cu indici de viteză H, W și Y și o lățime maximă de 245 mm.


Anvelopele FALKEN au 5 ANI GARANȚIE


Anvelope vara Falken


Comments


bottom of page