top of page

FALKEN echipează din fabrică noul SEAT Leon cu anvelopele ZIEX ZE310 EC - 205/55 R16 91V

Updated: Feb 7, 2022


FALKEN Tire consolidează relația cu Grupul VOLKSWAGEN, adaugând pe lista echipărilor din fabrică cea mai recentă generație a modelului deja consacrat, SEAT Leon, fabricat în unitatea de producție din Martorell, Spania.


Aflându-se în plină ascensiune, parteneriatul dintre FALKEN Tire și SEAT a luat naștere odată cu echiparea din fabrică a modelelor IBIZA cu anvelope Sincera SN832A ECORUN în dimensiunile 185/70 R14 respectiv 185/65 R15 și ATECA cu anvelope ZIEX ZE914A EC în dimensiunea 225/55 R17.


Datorită standardului ridicat de calitate oferit de pneurile FALKEN, SEAT a ales să echipeze din fabrică recent lansatul model LEON cu anvelopele performante ZIEX ZE310 EC în dimensiunea 205/55 R16 91V.


Încă de la debutul său din anul 2019, grație valențelor sale, anvelopa de vară FALKEN ZIEX ZE310 ECORUN s-a bucurat de un real success, fiind apreciată în testele de specialitate desfășurate de publicații cu nume sonore precum ACE Lenkrad, ARBÖ, AUTO Strassenverkehr, Auto Motor und Sport și Touring Club Switzerland.


FALKEN ZIEX ZE310 ECORUN a obținut calificativul „Bun”în testele de anvergură desfășurate de către publicațiile AUTOBILD ALLRAD, AUTO Strassenverkehr și Auto Motor und Sport, unde jurații au fost impresionați de performanțele sale, în special de manevrabilitatea și distanțele scurte de frânare înregistrate pe carosabil ud.


Seria succeselor a continuat pentru FALKEN, anvelopa de vară ZIEX ZE310A ECORUN reușind șă obțină recomandările publicațiilor ACE Lenkrad, ARBÖ și Touring Club Switzerland, în urma testelor desfășurate.


ZIEX ZE310 ECORUNbeneficiază de tehnologia „Adaptive Constant Pressure” (ACP), care asigură distribuirea uniformă a presiunii în zona de contact, facilitând astfel o uzură uniformă în timp și stabilitate crescută în viraje.


Compoziția benzii de rulare beneficiază de tehnologia 4D NANO DESIGN care ajută anvelopa să faciliteze niveluri optime de aderență și tracțiune la rularea pe carosabil ud și uscat, ridicând astfel standardul în materie de siguranță și confort.


Profilul complex cu striuri în zig zag și patru caneluri adânci dispuse transversal pe întreaga circumferință a benzii, eficientizează evacuarea apei de pe suprafața benzii de rulare, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare.


Grație acestor tehnologii, anvelopa FALKENZIEX ZE310 ECORUN oferărezistență redusă la rulare, un randament kilometric extins și un consum eficientizat de carburant.



Anvelopa de vara ZIEX ZE310 EC destinata automobilelor din segmentul compact si mediu, se bucura de un real succes inca din anul 2019, momentul lansarii sale pe piata de catre grupul japonez SUMITOMO Tire, proprietarul marcii FALKEN.


ZIEX ZE310 ECORUN este produs in o suta sase dimensiuni, cuprinse intre 14 si 19 inci, cu indici de viteza H, W si Y si o latime maxima de 245 mm.



Comments


bottom of page