top of page

Falken este pregătit pentru cursa de 24h de la Nürburgring


Unul dintre cele mai senzaționale spectacole ale sporturilor cu motor se îndreaptă spre grila de start. Pe 20 mai se dă startul Cursei de 24 de ore de la Nürburgring. Cele două boliduri verde-albăstrui Falken, Porsche 911 GT3 R Type 992, vor înfrunta iarăși asfaltul, virajele și rivalii, într-una dintre cele mai dificile curse din sezonul competițional.


Cu motorizări de 4.2 litri care dezvoltă până la 565 CP, mașinile cu numerle #33, condusă de Klaus Bachler, Sven Müller și Alessio Picariello, și #44, pilotată de Tim Heinemann, Nico Menzel, Joel Eriksson și Martin Ragginger, vor oferi depăsiri, viteză, precizie și spectacol.


După o repetiție reușită la evenimentul ADAC 24h Qualifier desfășurat la sfârșitul lunii aprilie, unde Falken Motorsports și-a asigurat un pole position și o plasare pe podium binemeritată, producătorul japonez de anvelope intră extrem de încrezător în bătălia pentru supremația "Ringului".


Falken infruntă virajele de la Nürburgring încă din 1999, când aparițiile în culori verzi-albăstrui ale mașinilor de curse Nissan Skyline și BMW M6 GT3 au lăsat o amintire de durată pentru fani. În 2023, Falken sărbătorește 40 de ani de la înființare, atăt pe circuit, cât și în jurul acestuia, cu fanii săi loiali pe toată durata weekendului competițional.


Echipa Falken Drift Challenge formată din Remmo Niezen, James Deane, Mark Vissers, Rohan van Riel și Rick van Goethem, va oferi vineri seară, pe 19 mai, un spectacol al derapajelor controlate și al anvelopelor încinse și fumegânde la Falken Drift Show.


Cursa de 24h de la Nürburgring poate fi urmărită life pe site-ul www.nitro-tv.de sau urmărind actualizările pe canalele de socializare ale producătorului FALKEN (Facebook, Instagram, YouTube).

Comments


bottom of page