top of page

FALKEN EUROWINTER HS-01 recomandat în testele de specialitate!

Updated: Feb 7, 2022


Anvelopa Iarna Falken HS01

FALKEN EUROWINTER HS-01 a fost desemnată ca fiind una din cele mai rezistente anvelope de iarnă destinate autoturismelor de pasageri, modelul fiind recomandat de către clubul Austrian Automobile, Motorcycle and Touring Club (ÖAMTC, în cooperare cu ADAC și TCS) ca urmare a rezultatelor testului desfășurat cu pneuri de iarnă.


Rezultatul bun propulsează modelul FALKEN în fața multor anvelope deja consecrate din segment. În acest test au luat parte un număr total de cincisprezece modele de anvelope, toate cu dimensiunea de205/55 R16H, reprezentativă automobilelor compacte și medii. În acest test EUROWINTER HS-01a reușit să ocupe poziția șase în clasamentul final.


Verdictul “Bun în condiții de carosabil ud” este și mai relevant pentru șoferii prudenți care pun mai mult accent pe siguranță, luând în considerare că sezonul rece în Europa centrală este caracterizat în ultimii ani prin abundența de zile ploioase. Aderența optimizată atât pe carosabil ud cât și pe drumurile acoperite derizoriu cu apă, minimizează apariția situațiilor critice pentru șoferi.


În ultimii ani, în timpul sezonului rece, cantitatea de zăpadă și gheață depusă pe carosabil s-a diminuat considerabil iar performanțele dictate de inovația tehnologică, au ajuns la standarde înalte.


Modelul FALKENeste disponibil în peste 100 de dimensiuni care variază de la 13 la 21 de inci, oferind o gamă largă de aplicații. Prezent de ceva timp în piață, EUROWINTER HS-01 continuă să se remarce prin aderența excelentă oferită pe carosabil acoperit de zăpadă și gheață, prin rezistența exemplară la acvaplanare și prin stabilitatea în viraje.


EUROWINTER HS-01 este disponibil și într-o versiune dedicată SUV-urilor, cât și în variantă Runflat.

Anvelope Falken iarna

Comments


bottom of page