top of page

FALKEN oferă 5 ani garanție!

Updated: May 7, 2021


Garantie anvelope Falken

Clienții care aleg Falken vor beneficia acum de asigurarea suplimentară a unei garanții de cinci ani la toată gama de anvelope destinate autoturismelor de pasageri, SUV-uri, autovehicule comerciale ușoare și camioane. Această garanție extensivă acoperă chiar și anvelopele Falken OE montate în fabrică. Procedura simplă și completă nu presupune nicio înregistrare, fiind astfel ușor de administrat și asigură atât vânzătorul cât și clientul că sunt pe deplin compensați și satisfăcuți.


Valabilă de la data vânzării (sau a codului DOT de pe anvelopă acolo unde o chitanță nu este disponibilă), toate anvelopele de la Falken dispun acum de o garanție fără limită de kilometri la defecte de fabricație timp de cinci ani sau până când adâncimea benzii de rulare măsoară doi milimetri într-una dintre canelurile principale. În cazul unei cereri de garanție, dealerul va inspecta anvelopa și o va returna la departamentul de service de la Falken.


Dacă se găsește un defect, se emite o notă de credit către dealer, calculat prin înmulțirea prețului de achiziție cu adâncimea benzi de rulare rămasă, în procente din adâncimea originală a benzii de rulare, până la minimum doi milimetri, va fi plătit. La cerere, putem furniza o anvelopă nouă pentru a înlocui anvelopele care au mai mult de 90 de procente din adâncimea reziduală a profilului.


Această sumă va fi creditată dealerului, care în schimb va despăgubi clientul. Un comision suplimentar de manipulare, pentru a acoperi cheltuielile (analiză, montare, distrugere anvelopă stricată, administrare) va asigura compensarea completă a dealerului pentru suportul pe care îl oferă. Printre excluzii se numără utilizarea greșită cum ar fi presiune incorectă, suprasarcină, utiizare eronată și deteriorare accidentală sau externă.


“Anvelopele noastre sunt proiectate și produse conform celor mai stricte standarde de calitate. De acea, suntem mândri să oferim această garanție, care va stabili standardele în industria de profil,” explică Daniel Hupke, Manager Technical Service and Quality Assurance la Falken Tyre Europe GmbH. “Cel mai important pentru noi a fost faptul că am putut oferi clienților o promisiune puternică și transparentă a garanției, și am realizat asta printr-un proces direct. Mai mult, cerințele administrative în ceea ce-l privește pe dealer au fost reduse și, în cel mai bun caz, ei vor avea parte de mulți clienți noi, care vor putea avea încredere în anvelopele Falken.”


Comments


bottom of page