top of page

FALKEN se descurcă excelent în testele AUTO BILD all season



Pentru al patrulea an la rând, modelul Falken EUROALL SEASON AS210 obține puncte importante la cel mai dificil test anual al anvelopelor all season, organizat de publicația germană independentă AUTO BILD, pentru numărul din octombrie 2022.


Astfel, în dimensiunea de testare 225/50R18, Falken EUROALL SEASON AS210 s-a remarcat prin manevrabilitate dinamică cu ghidare laterală precisă și distanțe scurte de frânare pe suprafețe umede, caracteristici bune de acvaplanare și un preț competitivși a obținut calificativul "BUN" pentru sezonul 2022/2023. Pe carosabil umed, Falken EUROALL SEASON AS210 a funcționat chiar mai bine decât anvelopa de vară care a fost folosită ca referință în teste, datorită sistemului de mini-caneluri cu adâncime variabilă, care a oferit manevrabilitate superioară și a ajutat la scurtarea distanțelor de frânare în toate condițiile meteorologice testate.


Pe carosabil cu zăpadă, alinierea lamelelor multidirecționale de pe banda de rulare s-a adaptat la direcția de tracțiune, garantând transmisia optimă a forțelor și oferind o aderență excepțională pe orice vreme și distante de frânare optimizate.


Compoziția inovatoare a benzii de rulare în V utilizează tehnologia 4D-Nano Design, facilitând performanțe remarcabile pe carosabil ud și o rezistență redusă la rulare, aspect care eficientizează consumul de carburant. Falken EUROALL SEASON AS210 este echipament original pentru Mercedes-Benz Clasa G și este produs în 104 dimensiuni cuprinse între 13" și 20", cu o lățime maximă de 265 mm și indici de viteză T / H / V / W (până la 270 km/h).

Comments


bottom of page