top of page

FALKEN ZIEX ZE310 ECORUN în TOP 5 anvelope de vară


Publicația germană AUTO BILD , cea mai răspândită revistă auto din lume, a organizat cel mai mare test al anvelopelor de vară din 2022, în care au fost analizate performanțele a nu mai puțin de 50 de anvelope de vară, cu dimensiunile 215/55R17,de la producători cunoscuți pe piață, montate pe un model VW PASSAT.


Falken ZIEX ZE310 ECORUN s-a descurcat excelent la capitolul rezistență la acvaplanare, obținând locul 1 din 50 de anvelopte testate. Aderența laterală pe carosabil umed a fost alt punct forte pentru anvelopele Falken, fiind clasate pe locul 3 din 50 la această categorie.


Falken ZIEX ZE310 ECORUN a mai impresionat cu caracteristicile de frânare excelente: 43.6 metri frânare de urgență la 100km/h, pe carosabil umed. Nici pe carosabil uscat nu a fost mai prejos, distanțele mici de frânare, comportamentul dinamic și precis, împreună cu zgomotul redus la rulare și prețul ultra competitiv au cântărit enorm în favoarea anvelopelor Falken.


Per total, Falken ZIEX ZE310 ECORUN a primit primul calificativ BUN dintr-un total de 7 acordate de către AUTO BILD, și locul 5 la general, fiind precedate doar de 4 anvelope ale producătorilor din segmentul premium.

Falken ZIEX ZE310 ECORUN este disponibilă în 106 dimensiuni și diametre de 14-19 inchi, cu indicii de viteză H/V/W.

45 views0 comments

Comments


bottom of page