top of page

Giti AdvanZtech - excelență în producția de anvelope

𝗚𝗶𝘁𝗶 𝗧𝗶𝗿𝗲 produce printre cele mai avansate anvelope, care oferă precizie la rulare, siguranță, confort și costuri minime de exploatare.

Pentru a fi mereu în fruntea progresului tehnologic, Giti Tire operează centre avansate de cercetare și dezvoltare în China, Indonezia, Germania și SUA, precum și un centru de testare a anvelopelor în Regatul Unit.


Cu aproape 1000 de membri în această unitate globală dedicată cercetării și dezvoltării, Giti utilizează echipamente de ultimă oră și tehnologii de înaltă calitate pentru a aduce la realitate idei revoluționare și de perspectivă.


Astfel, centrele funcționează ca un sistem de cercetare și dezvoltare integrat la nivel mondial cu o platformă comună atotcuprinzătoare de gestionare a cunoștințelor tehnice – 𝗔𝗱𝘃𝗮𝗻𝗭𝘁𝗲𝗰𝗵.


Confort și zgomot redus la rulare

Anumite zgomote sunt inevitabile în timp ce conduci. Cu toate acestea, sistemul de simulare a zgomotului de la Giti Tire optimizează designul anvelopelor pentru a reduce zgomotul generat la rulare. Tehnologia rezultată elimină vibrațiile enervante ale anvelopelor combinând testarea, analiza structurală, modală și de transmisibilitate pentru a îmbunătăți confortul și comportamentul general al anvelopei la contactul cu aerul și suprafața carosabilă.


Control precis

Amprenta de contact dintre anvelopă și drum este vitală pentru controlul autovehicului. Prin simulări și tehnologii de testare, Giti își optimizează structura anvelopei prin reglaje fine ale rigidității, îmbunătățirea aderenței și optimizarea răspunsului la schimbările de direcție, dar își îmbunătățește și compoziția, pentru valori performante de aderență pe carosabil uscat și ud.


Verde și eficient energetic

Tehnologiile verzi reduc reduc consumul de energie prin diminuarea rezistenței la rulare a anvelopelor, economisind astfel combustibil și protejând mediul. Compusul dezvoltat reduce frecarea dintre moleculele de cauciuc, menținând anvelopele mai mult timp în temperatura optimă de rulare, ceea asigură o rulare mai eficientă si un consumul scăzut de energie. Structura de contact este compusă din deformații optimizate care duc la o rulare mai eficientă și sunt rezultatul analizeleor computaționale ale deformării conturului și al tehnologiile de predicție a rezistenței la rulare.

Calitate și rezistență la uzură

Rezistența anvelopei și performanța la uzură determină kilometrajul, durata de utilizare și costul final de exploatare al anvelopei. Compușii special formulați de la Giti îmbunătățesc rezistența la uzură a anvelopei, iar structura optimizată și designul gândit pentru a distribui uniform energia de frecare a amprentei anvelopei extind durata de viață a anvelopei.


Siguranță fără griji

La nivel mondial, Giti Tire participă la evenimente motorsport de top și aplică anvelopelor de serie tehnologia și experiența acumulată pe circuit, siguranța la rulare fiind valoarea de bază a anvelopelor Giti. Prin cercetări aprofundate asupra compusului, modelului și structurii anvelopelor, Giti dezvoltă și aplică tehnologii axate pe siguranță care asigură aderență și stabilitate în toate condițiile și aplicațiile de drum.


Inteligent și inovator

Giti Tire se implică activ în tehnologiile inovatoare pentru anvelopele viitorului. Cele mai recente tehnologii inteligente pentru anvelope ajută la dezvăluirea pericolelor ascunse, deschizând noi frontiere pentru siguranță și performanță îmbunătățite. Astfel, Giti Tire oferă mai multă liniște sufletească și bucurie de a conduce proprietarilor de vehicule din întreaga lume.


댓글


bottom of page