top of page

GITI și VW ID. Buzz fac perechea perfectă!



Pneurile GitiSynergyH2, cu reperele 235/60R18 pe puntea față și 255/55R18 pe puntea spate, vor fi anvelope de primă echipare pe cel mai nou și premiat vehicul electric de la VW - ID. Buzz.


Monovolumul VW este produs la Hanovra, Germania, nu departe de Centrul European pentru Cercetare și Dezvoltare Giti Tire, unde a fost proiectat modelul GitiSynergyH2 OE, o anvelopă cu performanțe excelente și rating triplu A:


- clasa A pentru rezistența la rulare;

- clasa A pentru aderența pe carosabil ud;

- clasa A pentru zgomotul redus generat la rulare.


GitiSynergyH2 utilizează cea mai nouă generație de compus al benzii de rulare, special dezvoltat pentru a oferi o rezistență la rulare redusă semnificativ, fără a compromite randamentul kilometric și elementele cheie de siguranță, precum performanțele la frânare și manevrabilitate, în special pe carosabil umed.


Giti recunoaște că viitorul va fi propulsat electric și, cu noua echipare OE pentru VW ID. Buzz, își demonstrează eforturile întreprinse pentru a dezvolta anvelope performante, care fac față celor mai dificile sarcini și care sunt adaptate celor mai noi tendințe de pe piața auto globală.


Comentários


bottom of page