top of page

Giti Tire echipează NOUL model Seat Ateca cu anvelope GitiSynergyH2 - 225/55 R17 97V

Updated: Feb 7, 2022


Anvelopa vara GITI Synergy H2

Giti Tire își consolidează relația cu Grupul Volkswagen adaugând pe lista echipărilor din fabrică NOUL Seat Ateca.


Parteneriatul dintre Giti Tire și Grupul Volkswagen este în ascensiune, anvelopa GitiSynergyH2 fiind selecționată să echipeze din fabrică și modelul VW Caddy 5 în dimensiunile 205/60R16 XL 96H și 215/55R17 XL 98H, precum și modelul Skoda Karoq în dimensiunea 225/55R17 97V.


Cel mai recent model Seat va fi echipat cu anvelope GitiSynergyH2 în dimensiunea 225/55 R17 97V.


Conceput în centrul european pentru cercetare și dezvoltare Giti Tire din Hanovra, modelul GitiSynergyH2 a fost testat riguros în centrul MIRA din Marea Britanie dar și în locații cheie din Germania și Spania. Noua anvelopă Giti se adresează șoferilor automobilelor din clasa medie și compactă care pun accent pe eficiență, siguranță și precizie.


GitiSynergyH2 este primul model care beneficiază de platforma tehnologică AdvanZtech si este propus de Giti pieței din Europa. AdvanZtech este o tehnologie care creează o diferență în îmbunătățirea domeniilor cheie ale experienței de conducere, de la reducerea substanțială a zgomotului la rulare, la un nivel mai înalt de eficiență energetică și nu în ultimul rând la fiabilitate și performanțe dinamice crescute.


Destinat drumurilor europene, modelul GitiSynergyH2 impresionează prin aderența optimă oferită pe carosabil ud și uscat, fără a compromite în vreun fel confortul în rulare.


Noua compoziție de ultimă generație a benzii de rulare asigură performanțe crescute cu 20% față de generația precedentă. GitiSynergy H2 beneficiază de o carcasă cu masă optimizată pentru o rezistență redusă la rulare și o eficiență crescută a consumului de carburant.


Conform normelor UE de etichetare ale anvelopelor, modelul Giti a reușit să obțină clasa A la aderența pe carosabil ud pentru toate dimensiunile disponibile iar rezistența la rulare oferită a fost încadrată între clasele A și C, în funcție de dimensiune.




Anvelope vara GITI


Anvelopa de vară GitiSynergyH2 este destinată automobilelor compacte, monovolumelor și SUV-urilor de mici dimensiuni, fiind produsă în doisprezece dimensiuni care variază între 15 și 17 inci, cu lățimi cuprinse între 185 și 225 mm, cu indici de viteză H, T, V și Y.



Anvelope GITI


Giti Tire este unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume, având în portofoliu mărci precum Giti, GT Radial și Runway, care oferă o gamă largă de modele destinate pieței Europene.


Comments


bottom of page