top of page

Giti Tire lansează ultima generație de anvelopă de vară UHP - GitiSportS2

Updated: Feb 7, 2022


Anvelope vara GITI Sport S2

Recent lansate, pneurile performante de vară GitiSportS2 beneficiază de un design restilizat al profilului, care oferă performanțe crescute în materie de aderență și manevrabilitate.


Spre deosebire de generația anterioară, noul model GitiSportS2 înglobează cele mai recente tehnologii dezvoltate de Giti Tire. Compoziția benzii de rulare asigură o îmbunătățire de 5% la frânarea pe carosabil ud și uscat și minimizează cu 14% riscul apariției fenomenului de acvaplanare în comparație cu generația precedentă.


Rezistența redusă la rulare facilitează un randament kilometric extins, cu 10% față de modelul GitiSportS1.


GitiSportS2 beneficiază de platforma tehnologică AdvanZtech si este destinat pieței din Europa. AdvanZtech este o tehnologie care creează o diferență în îmbunătățirea domeniilor cheie ale experienței de conducere, de la reducerea substanțială a zgomotului la rulare, la un nivel mai înalt de eficiență energetică și nu în ultimul rând la fiabilitate și performanțe dinamice crescute.


Modelul GitiSportS2 a fost dezvoltat în Centrul european pentru cercetare și dezvoltare Giti Tire din Hanovra și a fost testat riguros în centrul MIRA din Marea Britanie dar și în locații cheie din Germania și Spania.


În funcție de dimensiune, design-ul profilului beneficiază de patru sau cinci caneluri longitudinale care facilitează dispersia eficientă al apei prezente pe suprafața benzii de rulare în timp ce micro-striurile asigură aderență suplimentară.


Grație profilului restilizat, confortul oferit în timpul rulării este îmbunătățit iar nivelul de zgomot generat este redus.


Conform normelor UE de etichetare ale anvelopelor, modelul Giti a reușit să obțină clasa A la aderența pe carosabil ud pentru toate dimensiunile disponibile iar rezistența la rulare oferită a fost încadrată între clasele B și E, în funcție de dimensiune.




Anvelope vara GITI


GitiSportS2 este destinat automobilelor din segmentul mediu, compact și SUV-urilor cu valențe sportive, fiind produs în unsprezece dimensiuni situate între 16 și 19 inci, cu lățimi cuprinse între 205 și 245 mm și indici de viteză W, Y.



Anvelope GITI


Giti Tire este unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume, având în portofoliu mărci precum Giti, GT Radial și Runway, care oferă o gamă largă de modele destinate pieței Europene.


Comments


bottom of page