top of page

Giti Tire se concentrează pe sustenabilitate și mobilitate electrică la The Tire Cologne 2024

Giti Tire se concentrează pe sustenabilitate și mobilitate electrică la The Tire Cologne 2024

În intervalul 4-6 iunie, la The Tire Cologne, Giti Tire va dezvălui noi modele de anvelope pentru piețele de autoturisme, camioane ușoare și camioane, precum și focusul pe sustenabilitate și vehicule (EV).


Astfel, în prima zi a salonului internațional, Giti își va dezvălui strategia de abordarea a a pieței emergente de vehicule electrice și furgonete electrificate, cu produsele sala din gama AdvanzTech EV.


Simultan, standul va afișa strategia GT Radial dual EV, care își propune să îndeplinească cerințele speciale ale vehiculelor EV și cu motor cu combustie internă (ICE) printr-un portofoliu aprofundat de GT Radial SportActive 2 de înaltă performanță și anvelopele GT Radial FE2.


Producătorul se va concentra, de asemenea, pe acreditările sale de sustenabilitate, care include vizarea unei reduceri cu 30% a emisiilor până în 2030 și atingerea Net Zero până în 2050 prin optimizarea operațională, adoptarea tehnologiei și soluții bazate pe natură.


În februarie 2024, compania a primit un rating de aur de la Ecovadis, cea mai de încredere evaluări de sustenabilitate a afacerilor din lume și soluție de conformitate ESG, plasându-o în primele 5% dintre afacerile globale.


Vizitatorii Sala 7.1 vor fi întâmpinați de câteva premiere mondiale de lansare cu anvelope noi pentru autoturisme și camioane ușoare, atât de la mărcile Giti, cât și GT Radial, precum și de cele mai noi produse Giti pentru camioane și autobuze.


Tire Cologne 2024 este, de asemenea, primul salon european la scară largă la care Giti Tire participă, de când Giti Tire Motorsport a dezvăluit că este noul partener global de anvelope auto al Sparco®, principalul producător mondial de sisteme de siguranță și echipamente de curse pentru sporturi cu motor.


Pe baza filozofiilor comune ale companiilor de curse, performanță, cercetare și dezvoltare și siguranță continuă, producătorul a declarat recent că GitiSportS2 de performanță ultra-înaltă, care poartă inscripția Giti – Powered by Sparco®, a ajuns în Europa în 22 de noi și opt existente. dimensiuni.

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page