top of page

GT Radial lansează noua anvelopă de vară FE2

Updated: Feb 7, 2022


Anvelope Vara GT Radial FE2

Giti Tire a lansat cea mai recentă generație a modelului deja consacrat Champiro FE intitulată - GT Radial FE2.


Criteriile principale care au pus bazele dezvoltării modelului GT Radial FE2 sunt eficiența, economia, confortul și impactul asupra mediului, toate acestea regăsite într-un pachet competitiv capabil să ofere performanțe remarcabile pe carosabil ud și uscat.

Pneurile au înregistrat o îmbunătățire de 15% la frânarea pe carosabil ud față de generația precedentă. Manevrabilitatea furnizată în aceleași condiții a fost optimizată cu 12% iar riscul apariției fenomenului de acvaplanare a fost diminuat cu 7% față de modelul original GT Radial Champiro FE1. De asemenea și randamentul kilometric a suferit o îmbunătățire de 5%.


Datorită acestor rezultate anvelopa a obținut clasa A la aderența pe carosabil ud pentru toate cele 17 dimensiuni.

Compoziția de ultimă generație a benzii de rulare facilitează nivelul optim de aderență pe carosabil uscat într-o plajă variată de temperaturi.


Profilul avansat facilitează distribuția optimă a presiunii pe întreaga suprafața de contact, favorizând o uzură uniformă în timp.


Construcția cu masă optimizată a carcasei anvelopei favorizează un consum redus de carburant iar nervurile rigide facilitează o direcție precisă și mai multă stabilitate la frânare.



Anvelope GT Radial FE2


Destinat în principal autovehiculelor compacte, monovolumelor, SUV-urilor mici și crossover-elor, modelul GT Radial FE2 este produs în 17 dimensiuni situate între 15 și 18 inci, cu indici de viteză T, H, V, W și Y și lățimi cuprinse între 185 și 235 mm.





Comments


bottom of page