top of page

GT Radial sponsorizează echipa de rugby Northampton Saints

Updated: May 30

GT Radial sponsorizează echipa de rugby Northampton Saints

GT Radial este acum partenerul oficial echipei engleze de rugby, Gallagher Premiership, Northampton Saints. Ca urmare a sponsorizării, sigla GT Radial va fi plasată în partea dreaptă a pantalonilor scurți purtați de jucători, atât pe echipamentele de acasă, cât și pe cele de deplasare.


De asemenea, brandul va ocupa un spațiu publicitar mare în Standul Barwell, lângă tabloul de bord electronic, care poate fi văzut din toate părțile stadionului cu o capacitate de 15.200 de fani. Tabloul de bord va afișa, de asemenea, campanii de publicitate GT Radial și de recunoaștere a mărcii. GT Radial va primi, de asemenea, bilete pentru ziua meciului la fiecare meci din campionatul de acasă și o utilizare o dată pe sezon a restaurantului din complex, situat între vestiarele de acasă și cele din deplasare, cu locuri cu acces premium pentru ziua de meci.


Brian McDermott, country manager - Marea Britanie pentru Giti Tire, a declarat: „Acesta este un parteneriat perfect cu una dintre cele mai importante echipe sportive profesioniste din Marea Britanie, asigurând totodată și prezență excelentă a mărcii pe tot parcursul sezonului.”

Giti a spus că anvelopele mărcii GT Radial se aliniază cu atributele cheie ale uniunii profesionale de rugby: anvelope extrem de robuste, care se mișcă rapid și oferă performanță și calitate în toate condițiile.

5 views0 comments

Comments


bottom of page