top of page

Iarna poți merge liniștit cu jante din aliaj

Updated: Dec 2, 2022


Da, ai citit bine. Iarna nu este obligatoriu să fii practic și să sacrifici rafinament pentru a rula cu jante din oțel. Alege corect jantele din aliaj și mașina ta va fi la fel de elegantă chiar și în cele mai aspre condiții de iarnă.


Producătorul de jante ALCAR îți oferă cea mai bună soluție, având în portofoliul său numai jante din aliaj acoperite cu strat SRC, pentru protecție perfectă pe timp de iarnă! ❄️

Abrevierea SRC face referire la vopseaua rezistentă la soare și sare cu care acestea sunt acoperite și reprezinta procesul de vopsire inovator și de înaltă calitate, care asigură tratarea și păstrarea aspectului jantelor pentru timp îndelungat, oferind rezistență sporită la rulare și elemente.


Nu o spun doar producătorii, ci și testele la care sunt supus acest strat de protecție. Toate vopselurile sunt testate în prealabil pentru rezistența la coroziune de laboratoare externe, independente, conform ECE-R124. Testul constă în împroșcarea timp de 300 de ore a suprafeței cu pietriș, sare, acid acetic și clorură de cupru. Pentru a verifica dacă straturile de vopsea aderă ferm la suprafața jantei, urmează testul tăieturilor încrucișate, în care suprafața vopsită este tăiată de șase ori până la metal, în forma unor linii paralele întretăiate în unghi drept de alte șase linii. Suprafața este apoi periată în mod repetat și se dorește ca să apară cât mai puțini fulgi de vopsea cu putință.

JANTA.RO este unicul importator oficial din România al produselor ALCAR, lider european în producția și comercializarea de jante aftermarket și accesorii roți. Pe JANTA.RO găsești și Configuratorul de Jante 3D, unde poți previzualiza pe modelul virtual al mașinii toate jantele ALCAR compatibile, ca să știi exact care model arată mai bine pe mașina ta.


Jantele din aliaj ale producătorului ALCAR sunt comercializate sub trei branduri de sine stătătoare, care să acopere piețe diferite: - AEZ, jante premium și extrem de elegante, al căror design și rafinament satisfac chiar și cei mai pretențioși dintre șoferi;

- DOTZ, jante high performance cu design sportiv, destinate șoferilor care pun preț pe performanță și expresivitate;

- DEZENT, jante destinate șoferilor de zi cu zi, special concepute și omologate pentru a potența estetica și performanțele celor mai întâlnite mașini. Cele trei branduri ALCAR sunt extrem de diferite și totuși împărtășesc cel mai important aspect - calitatea desăvârșită.


ALCAR nu face compromisuri și aplică aceleași tehnologii de producție, fie că vorbim despre cel mai accesibil model de jantă din aliaj, fie că vorbim despre vârful de gamă. Diferențele dintre cele trei branduri sunt pur estetice, măestria în fabricare și proiectare fiind constanta. Astfel, toate jantele din aliaj AEZ, DOTZ și DEZENT sunt certificate TÜV, trecând cu brio cele mai exigente teste de calitate, durabilitate și siguranță.


Opmerkingen


bottom of page