top of page

Inovatie pana la ultimul detaliu

Updated: Feb 7, 2022

Tendintele actuale arata ca in 2021 modelele sportive cu multa putere vor continua sa fie la mare cautare. AEZ prezinta trei masini noi cu un amestec de contururi coupe sportive, confort in spatiul interior si un caracter atletic. Daca doriti sa aveti tehnologie de ultima generatie, veti gasi potrivirea perfecta cu jantele din aliaj AEZ Aruba si AEZ Panama, doua jante puternic portante.


Mai dinamic si adjustabil individual



Jante aliaj AUDI Q5


Noul AUDI Q5 Sportback capteaza lumina reflectoarelor datorita tehnologiei OLED. Stagiile impresionante ale luminii se schimba in functie de modul de conducere si sunt echipate cu senzori de detectare a proximitatii.

AUDI Q5 is datoreaza aspectul increzator contururilor dinamice care sunt imbunatatie si mai mult de AEZ Panama in 8X20 ET 39.

Cu o capacitatea portanta de 1025 kg, janta AEZ cu aspectul modern al spitelor incrucisate este un partener puternic care poate fi montat fara ingresitrare datorita aprobarilor VTA si ECE.


Interiorul emana de asemenea eleganta sportiva. Pe langa materialele de calitate superioara si elementele de control elegante, exista mult spatiu pentru o plimbare conforabila cu un grup de cinci persoane.

Audi drive select permite diverse setari ale modului de conducere care pot fi selectate individual in functie de fiecare stil de conducere. Datorita tractiunii integrale standard care utilizeaza tehnologie moderna, placerea dumneavoastra de a conduce va fi la fel de precisa. Diferitele servicii Audi connect va ajuta sa obtineti informatii despre situaita actuala a traficului, cele mai apropiate benzinarii sau destinatii potentiale.


Calatorie in liniste



Jante aliaj Polestar


Daca doriti ca noul Polestar 2 sa mearga cu adevarat fara zgomot, aveti nevoie de un partener de incredere cara sa se poate implementa perfect in dinamica sofatului.

AEZ Panama high gloss 8.5X20 a fost dezvoltat special pentru SUV-urile premium, purtand fara efort SUV-ul crossover. Designul concav cu spite incrucisate promite precizie pana la ultimele detalii, la fel ca Polestar 2, care pune accentul pe elemente moderne.

In interiorul noii masini electrice Polesta sunteti mereu aproape de natura. Acoperisul panoramic ofera o senzatie de aer liber, eliminand zgomotul rutier. Un sistem de sunet inovator transforma habitaclul intr-o arena sonora.

Performanta este remarcabila datorita a doua motoare electrice, fiecare avand o putere de 150kW pe puntea fata si spate. Polestar accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4.7 secunde. Daca doriti o pauza, acest lucru se poate face eficient, deoarece motoarele electrice franeaza si in acelasi rimp reincarca bateria. Complet incarcata, aceasta masina are o autonomie de 400 km.


Pereche sofisticata



Jante aliaj Cupra


Sportivul AEZ Aruba garanteaza placere deplina la volan in combinatie cu masina potrivita. Noul Cupra Formentor este in perfecta armonie cu janta cu spite in V AEZ de 8.5X21 inci, deoarece datorita contururilor sale exceptionale si subtiri, intruchipeaza agilitate si sportivitate.

Cupra Formentor 2.0 TSI cu 310 CP este actionat de un motor cu patru cilindri cu turbo incarcator. Modul sport promite o senzatie asemanatoare curselor cu motor. Datorita sunetelor generate de motor, zgomotul ambiental esta prezent atunci cand se accelereaza de la 0 la 100 km in mai putin de 5 secunde.

Sistemele inteligente de asistenta la conducere garanteaza o calatorie sigura si fara griji. Un sasiu adaptiv, detectarea smenelor de circulatie si un sistem de avertizare pentru iesirea de pe banda. Cu ecranul tactil de 12 inci aveti in fata tot sitemul de control.


Toate aceste modele pot fi echipante cu jantele din gama AEZ.

Datorita aprobarilor si certificarilor AEZ, puteti monta jantele fara inregistrare pentru majoritatea modelelor. Merita sa aruncati o privire in configuratorul virtual 3D de jante disponibil pe www.janta.ro pentru a gasi modelele AEZ potrivite.

Comments


bottom of page