top of page

Janta mare pentru masini mici si mini SUV-uri- Noul Dezent TN

Updated: Feb 7, 2022



Jantele elegante din aliaj usor de la DEZENT sunt aici pentru a face fata in conditiile de iarna. Datorita finisajului SCR, o vopsea speciala cu 3 straturi dezvoltata de Dezent, chiar si jantele lustruite, infrunta fara efort pericolele sarii de pe drum, de gheata si de zapada. In alte privinte, noua janta de aliaj Dezent TN, care a fost conceputa pentru masini mici si mini SUV-uri, are si alte cateva surprize de oferit.


O puternica eleganta si sportivitate


Placare la condus, sportivitate, eleganta si, uneori, chiar si lux: masinile mici au multe de oferit in aceste zile. Cu stilul sau individual, Dezent TN ofera un aspect perfect. Zona sa centrala compacta si design-ul nervos al spitelor in V ofera putere, in timp ce marginile spitelor inclinate, care fac ca janta sa arate mai subtire, necesita actiune. In functie de finisajul pe care il alegeti, negru lucios sau complet argintiu, puteti adauga o nota eleganta si diferita masinii dumneavoastra.




Fara inregistrari suplimentare


Dezent TN vine exclusiv cu prindere in 4 prezoane si cu dimensiuni cuprinse intre 15 si 17 inci. In efortul de a satisface in mod optim atat masinile mici, cat si mini SUV-urile, Dezent TN ofera o capacitate portanta ridicata de pana la 630 kg. Punctul culminant este echiparea ECE gratuita pentru o gama larga de modele de masini de la noua companie Automobilholding Stellantis fondata in 2021 prin fuziunea grupului PSA si Fiat Chrysler Automobiles. Acest lucru are ca rezultat o larga posibilitate de aplicatii pentru masini precum Citroen C3 si C4 si delele din seria DS, precum si Peugeot 207, 208, Opel Corsa, Renault Clio si Dacia Sandero. Trebuie mentionat si noul Fiat 500 electric. La urma urmei, masinile durabile ar trebui sa fie intotdeauna in centrul atentiei.


Controlul presiunii in anvelope? Verificat!


In lumea de astazi, sistemele de monitorizare a presiunii in anvelope sunt considerate un standard de siguranta integral. De aceea, Dezent TN este echipat pentru a incorpora senzorii respectivi. 100% compatibili TPMS a fost de multi ani o caracteristica importanta la producatorul german de jante din aliaj. Si daca vorbim de siguranta: cand vine vorba de gust, configuratorul virtual 3D disponibil pe www.janta.ro va va ghida in directia corecta. Pur si simplu selectati autoturismului du datele solicitate, iar cu cateva click-uri, puteti vedea instantaneu daca janta se potriveste cu propria masina, atat vizual, cat si tehnic.

Comments


bottom of page