top of page

JANTA.RO - dedicat complet roților tale

Cauți anvelope, jante, senzori TPMS și soluții de montaj? Pe JANTA.RO găsești cele mai la îndemână soluții.

Configuratorul de JANTE 3D Nu este nevoie să știi ce jante se potrivesc pe mașina ta. Trebuie doar să introduci marca și modelul mașinii, motorizarea și anul, iar configuratorul îți va afișa modelul 3D al mașinii tale, precum și jantele omologate pentru aceasta. Dacă mai schimbi și culoarea mașinii, poți vedea în timp real ce jante ar arata cel mai bine pe mașina ta, ca să mergi la sigur.



Configuratorul de ANVELOPE Toate anvelopele arată cam la fel, așa că nu îți mai aratăm cum ar arăta pe mașina ta, dar dacă introduci datele mașinii, ți se vor afișa toate dimensiunile și anvelopele potrivite. Avem sute de modele de la peste 40 de producători, dar îți oferim destule opțiuni de filtrare (marcă, dimensiuni, anotimp, categorie, eticheta etc.) ca să îți găsești ușor și rapid ce te interesează.



Configuratorul TPMS Căutarea de senzori de presiune poate fi foarte intimidantă, dacă nu ești pe JANTA.RO!

La noi introduci datele mașini și ți se afișează senzorii potriviți și omologați pentru mașina ta, precum și kituri de montaj sau accesorii necesare.


Dacă ești hotărât și vrei să găsești totul dintr-un foc, atunci configuratorul de roți complete este pentru tine. Aici introduci datele mașinii o singură dată și găsești toate jantele, anvelopele și senzorii TPMS care ți se potrivesc. Îți trimitem roata echilibrată perfect și gata de montat pe mașină, cu anvelopele la presiunea recomandată modelului de mașină și senzorii gata montați pe jantă.



LIVRARE & MONTAJ Înainte de a finaliza comanda, ai opțiunea de a primi produsele acasa sau la cel mai apropiat service din cele peste 250 de puncte partenere.

Acolo poți alege montarea roților complete pe mașina sau montajul anvelopelor pe jante. Partea bună este că poți afla costul total direct pe JANTA.RO, inclusiv pentru montaj, și poți plăti totul cu cardul, fără bătăi de cap.

JANTA.RO te pregătește de drum, rapid și simplu!

Comments


bottom of page