top of page

JANTA.RO propune o gama diversificata de jante si anvelope pentru noul GOLF 8

Updated: Feb 7, 2022


Jante aliaj Golf 8


Noua generatie Volkswagen Golf 8, una dintre cele mai cunoscute modele de masini la nivel mondial a intrat pe piata cu noul sau model, aducand un nou concept de design fata de modelul precedent. Popularitatea noului model Golf aduce cu sine si dorinta proprietarilor de personalizare si echipare aditionala fata de productia de serie in ceea ce priveste jantele. In acest sens, JANTA.RO intampina posesorii de Golf 8 cu o gama variata de jante si anvelope de calitate.


Configuratorul virtual 3D disponibil pe JANTA.RO cuprinde gamele de jante de aliaj de la producatorii AEZ, DEZEND si DOTZ, precum si jantele de otel Alcar, acoperind astfel un spectru larg de bugete si performante. Alegerea jantelor care sunt 100% compatibile cu autoturismul se face simplu si facil. Utilizatorii configuratorului virtual trebuie sa selecteze marca, modelul, motorizarea si anul fabricatiei pentru propriul automobil, iar configuratia site-ului va afisa doar jantele care sunt compatibile 100% cu acel model. Cu ajutorul graficei 3D, puteti vedea in timp real cum arata jantele pe masina dumneavoastra pentru alege ceea ce va doriti. De asemenea se poate selecta culoarea masinii si a tapiteriei, garda la sol a acesteia precum si gradul de transparenta a geamurilor. Astfel va puteti personaliza masina in functie de preferintele ce tin de stil, performanta si buget.


De exemplu, modelul de jante din aliaj DOTZ LagunaSeca Dark se potriveste perfect pe masina si ofera un aer sportiv si agresiv acesteia. Jantele DOTZ impun deoseori trenduri de stil pe piata aftermarket din Europa, pentru cei pasionati de tuning si de personalizarea autoturismelor.


Marca DOTZ a fost infiintata in 1985, iar experienta dobandita de-a lungul anilor defineste calitatea. Ca parte a grupului Alcar, DOTZ respecta cele mai inalte standarde de calitate si este produsa cu tehnologii de ultima generatie. Pentru a fi omologate, jantele sunt supuse la peste 200.000 de teste de sarcina, iar in urma acestor teste au primit certificarea TUV. Testele de rezistenta se realizeaza cu riguriozitate si inlud simulari ale lovirii de marginea unei borduri, de asemenea sunt rezistente la saruri sau alte materiale derapante care se utilizeaza in timpul iernii pentru dezapezire.



Jante DOTZ LagunaSeca

Jantele DOTZ inspira, cu ajutorul formelor sale, forta si calitate si sunt destinate in special celor care doresc sa ofere masinii lor un stil mai sportiv si agresiv. De asemenea, LagunaSeca Dark au certificare VTA, ceea ce inseamna ca nu au nevoie de inregistrare in documentele masinii, deoarece jantele corespund intocmai cu specificatiile automobilului.


Pentru cei care doresc jante dintr-un spectru mai mare de pret, pot opta pentru achizitia unui set de jante AEZ Tioga TITAN, sunt in special propuse pentru automobile din clasa medie si se preteaza cu usurinta pe modelul GOLF 8 in 17 inci, fiind compatibile cu anvelope cu dimensiunile 205/50R17, 225/45R17 sau 215/45R17.


Jante AEZ Tioga


Marca AEZ este parte a grupului Alcar care ofera jante premium pentru o gama variata de autoturisme oferind calitate si un desig impresionant. De asemenea, urmeaza aceleasi sesiuni minutioase de teste de rezistenta si coroziune pentru a fi certificate TUV. Avand o experienta de peste 20 de ani, AEZ ofera calitate "Made in Germany" si sunt specializate pentru oferirea de jante aftermarket pentru masini premium. Estetica jantelor Tioga Titan reflecta strictetea si atentia pentru detalii tipice germane. Estetica lor se potriveste perfect noului model Golf care se combina cu suprafetele plane ale caroseriei.


Jantele AEZ Tioga pot fi utilizate si in sezonul de iarna, acestea beneficiind de tehnica de vopsire SR3 care ofera rezistenta sporita la sare sau alti solventi. In plus au aprobare ECE, astfel ca nu au nevoie de inspectie TUV in Europa sau de inregistrari suplimentare in documentele masinii, fiind compatibile cu specificatiile masinii.


Pentru cei care doresc sa achizitioneze jante dintr-un spectru mai mic de pret recomandam jantele din aliaj DEZENT, cu modele precum Dezent TR, Dezent TU sau Dezent TZ care se asorteaza perfect cu noul model Volkswagen.


Pe www.janta.ro gasesti seturi de roti pentru Volkswagen Golf 8 la preturi accesibile si calitate ridicata.

Jante aliaj DEZENT


Gama variata de anvelope compatibile


Cu ajutorul configuratorului virtual 3D puteti gasi cu usurinta anvelopele care se potrivesc 100% cu dimensiunea jantelor selectate. Portofoliul janta.ro cuprinde gama de anvelope ale producatorilor premium dar si game de anvelope economice precum: Pirelli, Michelin, Bridgesotne, COntinental, Falken, Nexen, Kumho, Sailun, Triangle, GITI, GT Radial.


Filtrele configuratorlui afiseaza doar anvelopele care sunt 100% compatibile cu masina, iar clientii pot opta dintr-o gama variata de anvelope de iarna, anvelope de vara sau anvelope all season in functie de buget sau de clasa de performanta dorita. De asemenea, configuratorul afiseaza infortamii detaliate despre jante si anvelop, fiind expuse lizibil clasele de performanta in care se incadreza consumul de combustibil sau aderenta pe umed.


La achizitia unui set de roti complete, acestea se livreaza montate si echilibrate, gata de pus pe masina, facpt ce ajuta la salvarea de costuri suplimentare de montaj pentru clienti.


Livrarea la domiciliu sau la un service partener JANTA.RO


Pentru a eficientiza timpii de livrare si costurile de montaj in favoare clientilor, JANTA.RO ofera servicii specializate. Astefel, jantele, anvelopele sau rotile complete comandate prin intermediul site-ului pot fi livrate direct la domiciliul clientului. Insa poti fi transportate direct catre un service partener, janta.ro colaboreaza cu peste 130 de service-uri in intreaga tara.


Daca se opteaza pentru transportul si montajul la un service, clientii trebuie sa plateasca produsele online cu cardul in momentul plasarii comenzii. Produsele ajung direct la service, nu mai trebuie sa faceti receptia si transportul acestora. Trebuie sa selectati doua date la care doriti sa mergeti pentru montaj, iar dupa acesta un angajat va va contacta pentru a confirma data si ora dorita.



Kommentare


bottom of page