top of page

Jante DOTZ pentru pasionatii de off-road

Updated: Feb 7, 2022


Jante aliaj DOTZ


Daca doriti sa experimentati natura ca parte a unei aventuri in aer liber, trebuie sa lasati din cand in cand condusul pe asfalt. Pentru asta, ai nevoie de masina potrivita. Masinile pentru toate terenurile sunt cele mai bune insotitoare pentru o actiune off-road fapt datorat gardei ridicate la sol si a constructiei robuste. Pe vremuri erau construite special, aveau un design simplu si se gaseau mai ales in mediul rural. Astazi, au cucerit deja orasele, raspandind un sentiment de libertate, independenta si aventura. Exista o varietate de modele diferite si reusesc sa impresioneze prin designe-uri atragatoare, confort sporiti si o multime de tehnologii moderne. Gama variata de produse DOTZ ofera de mult timp jante elegante pentru vehicule off-doar cu capacitate portanta ridicata.


Jantele nu doar ca imbunatatesc aspectul unuei masini, dar trebuie sa indeplineasca si cerintele tehnice ale fiecarui vehicul. Acest lucru este deosebit de importat pentru autoturismele off-road, deoarece pe langa reglementarile legale care fac parte din procedura de omologare a jantei, ele trebuie sa reziste la sarcini mari si la impact exterior mare. Prin urmare, alegerea materialului potrivit joaca un rol important. Aluminiu sau otel - va trebui sa va decideti in functie de tipul de cerinta al vehiculului.


Pentru SUV-urile off-road, DOTZ ofera jante din aliaj care permit, de asemenea, si un design elegant. Fanii off-road adevarati, care prefera terenurile grele, nu le pasa prea mult de aspect, ceea ce conteaza pentru ei este o constructie robusta si portanta. Echipa de productie a jantei DOTZ a explorat diferitele cerinte si a dezvoltat jante din aliaj, precum si jante din otel care raspund tuturor nevoilor.


DOTZ MODULAR



Jante otel DOTZ


Janta din otel de culoare argintie de 7X16 inch a fost dezvoltata exclusiv pentru Volkswagen Amarok si poate fi montata fara inregistrare datorita aprobarii VTA. Aceasta este gata sa faca fata oricerei provocari.


DOTZ MODULAR BEADLOCK



Janta otel DOTZ


Jante din otel, culoare negru lucios: in afara de aspectul impresionant, aduce tehnologie militata. Jantele in aspect Beadlock sunt extrem de portante si rezista la cupluri ridicate si la presiuni scazute ale anvelopelor.


DOTZ DAKAR



Janta otel DOTZ dakar


Janta din otel de culoare argintie este usor de curatat datorita unei etansari speciale pe suprafata ei, cu ajutorul contururilor sale clasice asigura aspect exterior perfect. Janta 4X4 cu dimensiunile cuprinse intre 15 si 17 inci si o latime a jantei de pana la 8 inci este un partener portant si este pregatita pentru orice aventura.

DOTZ Dakar este disponibila si in aspect DARK, avand un finisaj negru lucioc si este ideala pentru pick-up-uri precum Mercedes X Class, Nissan Navarra si Renault Alaskan.


DOTZ FARAO



Janta DOTZ Farao


Puteti arunca orice, de la aerul umed de jungla la nisipul fierbinte al desertului, aceasta janta din otel de la DOTZ se ridica la orice provocare. Murdaria si nisipul nu vor lasa urme vizibile si pot fi usor curatate datorita finisarii speciale a suprafetei. Este ideala pentru modelele Hyundai, Mitusbishi, Nissan si Ford. DOTZ Pharao poate fi montata si fara inregistrare deoarece vine cu echipare VTA.


Jantele din aliaj sunt rezistente asa cum demonstreaza DOTZ CRUNCH



Jante DOTZ Crunch off-road


Janta masiva cu sase spite este atat robusta, cat si atragatoare. Finisajul negru stralucitor, lucios, cu o fanta extra lustruita in zona butucului ofera un aspect exceptional.

Datorita ecchiparii cu cinci si sase gauri, este disponibil pentru cele mai comune masini pentru toate terenurile.


Jantele nu vor merge de la sine


Alegerea corecta a anvelopelor este esentiala pentru a merge mai departe in salbaticie. Cel mai bine este sa va lasati anvelopele de zi cu zi deoparte. Adevaratii off-roaders opteaza pentru anvelope pentru toate terenurile care au fost dezvoltate pentru a indeplini diferite cerinte.

Pentru off-roaderii amatori, anvelopele de teren sau de autostrada sunt ideale. Asigura o buna aderenta si impresioneaza cu un zogmot redus , atat in traficul rutier obisnuit, cat si in escapade rapide inafara asfaltului. Daca incarcarea autoturismului creste, ar trebui sa optati pentru anvelope pentru toate terenurile. Acestea ofera un profil de rulare mai bun si sunt mai rezistente.

Daca va place sa calatoriti departe de drumurile asfaltate, veti alege anvelopele pentru noroi. Acestea ofera cea mai mare siguranta si traverseaza cu usurinta terenul noroios sau stancos. Nu sunt indicate pentru condus pe sosea.

De accea, va recomandam sa alegeti propriul stil de conducere inainte a a achizitiona o anvelopa pentru a face alegerea potrivita si in cunostinta de cauza.

Indiferent de ce anvelopa selectati, jantele DOTZ se potrivesc perfect pentru fiecare provocare. Indiferent daca este otel sau aliaj, acestea sunt protejate optim impotriva noroiului si a rocilor datorita vopselei DOTZ de calitate superioara. Dupa un drum off-road este recomandata curatarea jantelor cu un burete si un produs de curatare cu presiune.


Daca nu te poti decide de jante DOTZ se potrives cel mai bine cu masina ta, puteti accesa configuratorul virtual 3D de jante disponibil aici.


Jante off-road DOTZ



Comments


bottom of page