top of page

Kumho devine furnizor de anvelope pentru Formula Drift

Updated: May 30

Kumho este furnizor de anvelope pentru Formula Drift

Kumho devine anvelopa oficială a campionatului Formula Drift și sponsor major al Campionatului Formula Drift Pro.


„În calitate de „Anvelopă oficială a Formula Drift”, aceasta va oferi o amprentă națională pentru a ridica marca în Statele Unite, ajungând la milioane de entuziaști ai sporturilor cu motor”, a declarat Shawn Denlein, președinte de vânzări și marketing, Kumho Tire USA.


Ca parte a sponsorizării, Kumho Tire va avea o expunere semnificativă la fiecare dintre cele opt evenimente ale campionatului Formula Drift din 2024, inclusiv semnalizare pe circuite și activări speciale în weekendurile curselor.


Formula Drift are cea mai rapidă creștere din lume, dintre sporturile cu motor, cu peste 85% dintre fani cu vârste cuprinse între 18 și 44 de ani. Competiția a înregistrat o creștere exponențială a prezenței în tribune, iar audiența a avut aproximativ 5 milioane de urmăritori pe rețelele sociale.


„Suntem încântați să urăm bun venit Kumho Tire USA în familia Formula Drift. În această etapă a Campionatului de Formula Drift, anvelopele nu au fost niciodată la fel de importante ca acum și există doar un grup restrâns de producători care sunt dispuși să-și pună anvelopele la încercare la acest nivel. Kumho a făcut un pas pentru a accepta această provocare. Din ceea ce pot vedea în testele de presezon și din pedigriul lor existent, Kumho este sigur că va avea un impact uriaș asupra campionatului din acest an și va merge mai departe”, a declarat Ryan Sage, președintele Formula Drift.

Programul Formula Drift din 2024 constă în opt curse pe piețele majore din Statele Unite. Cursele sunt transmise în direct pe mai multe platforme de distribuție pe Facebook și YouTube.

12 views0 comments

Comentarios


bottom of page