top of page

KUMHO SOLUS 4S HA32 - CÂȘTIGĂTOR în cel mai recent test AUTO BILD la capitolul randament kilometric

Updated: Feb 7, 2022


Anvelopa KUMHO SOLUS 4S HA32 a fost desemnată câștigătoare la capitolul randament kilometric în cel mai recent test desfășurat de AUTO BILD cu anvelope all season, obținând astfel distincția ECO-MASTER din partea publicației de specialitate.


Dintr-un total de treizeci și două de modele all season participante, anvelopa KUMHO Tire a excelat la capitolul randament kilometric, în fața unor rivali cu nume sonore precum Michelin CrossClimate 2, Pirelli Cinturato All Season SF 2 și Goodyear Vector 4Seasons Gen3.


Anvelopa all-season KUMHO Solus 4S HA32 a fost proiectată special pentru a se adapta oricăror condiții întâlnite pe drumurile europene, fiind capabilă să ofere performanțe excelente de frânare (cu 15% mai bune față de predecesorului său, HA31) și o aderență exemplară, indiferent de anotimp.


Compoziția benzii de rulare și profilul direcțional în V, sunt doar două din aspectele importante responsabile pentru maximizarea perfomanțelor oferite atât pe carosabil ud cât și pe asfalt uscat. Canelurile decalate pornesc din porțiunea centrală și culminează spre exterior într-o manieră curbată, predominând astfel întreaga circumferință a benzii de rulare. Grație acestei configurații a profilului, anvelopa KUMHO SOLUS 4S HA32 facilitează niveluri optime de aderență și manevrabilitate pe carosabil ud, acoperit de noroi sau zăpadă.



Marcajul M+S atestă versatilitatea anvelopei KUMHO indiferent de sezon, menținând la nivel optim performanțele oferite, în mod consecvent, pe întreg parcursul a anului.

Profilul KUMHO Solus 4S HA32 a fost premiat cu distincția Red Dot Design datorită design-ului său inovator.

Modelul all season Solus 4S HA32 este produs în cincizeci și șapte de dimensiuni, cuprinse între 13 și 19 inci, cu o lățime maximă de 245 mm.




Comentários


bottom of page