top of page

KUMHO TCR World Tour Event


În luna iunie, Kumho Tire și-a invitat principalii parteneri din Europa la etapa din Italia a campionatului de turisme, în noua formulă sponsorizată de brandul sud-coreean, KUMHO TCR World Tour.


Astfel, timp de trei zile, distribuitorii oficiali ai anvelopelor Kumho au avut ocazia să cunoască noul format al celei mai urmărite întreceri de turisme din lume, să descopere cele mai performante anvelope din portofoliul Kumho și să încerce experiența Kumho Motorsports pe circuitul Autodromo Vallelunga Piero Taruffi, la bordul mașinilor de competiție.

Pe parcursul întregii etape, Kumho Tire a organizat mai multe activități pentru invitații săi, de la degustări de produse locale și tururi organizate prin capitala boemă a Italiei, Roma, la prezentări ale produselor emblematice și a strategiei pe termen lung, precum și acces la standuri și experiențe pe circuit înainte de start.


La evenimente au fost prezenți o serie de oficiali ai producătorului sud-coreean de anvelope, printre care președintele și CEO, Iltaik Jung; șeful diviziei de vânzări, Seungbin Lim; șeful diviziei de vânzări în Europa, Tony Gangseung Lee; vicepreședintele senior al marketingului global, John Janghyuk Yoon.

KUMHO TCR World Tour a început în aprilie la Autodrómo Internacional do Algarve din Portimão și se desfășoară pe patru continente, cu escale în Argentina, Australia, Belgia, China, Italia, Ungaria și Uruguay.


Mai mulți producători de automobile precum Audi, Honda, Hyundai, Cupra și Lynk & Co participă cu modele de serie adaptate competiției, concurând echipate cu anvelopele de curse Kumho Ecsta S700 și W701.


Comments


bottom of page