top of page

KUMHO Tire echipează NOUL RENAULT ARKANA cu anvelope ECSTA HS51 - 215/60 R17 și 215/55 R18

Updated: Feb 7, 2022



KUMHO Tire consolidează relația cu Grupul Renault adaugând pe lista echipărilor din fabrică noul SUV coupe ARKANA.


Aflându-se în plină ascensiune, parteneriatul dintre KUMHO Tire și Grupul Renault a luat naștere odată cu echiparea din fabrică a modelelor Koleos și Captur cu anvelope Crugen HP91 respectiv SOLUS KH25.


Datorită standardului ridicat de calitate oferit de pneurile KUMHO, grupul Renault a decis să echipeze din fabrică recent lansatul model ARKANA cu anvelopele performante ECSTA HS51 în dimensiunile 215/60 R17 și 215/55 R18.


Adaptată perfect mediului urban, anvelopa de vară KUMHO ECSTA HS51 este destinată automobilelor din segmentul compact și mediu, remarcându-se prin nivelurile de manevrabilitate și aderență oferite.


ECSTA HS51 excelează prin performanțele sale exercitate pe carosabil ud și uscat, fiind ideală pentru șoferii cu un stil de condus dinamic, care pun accent pe performanță, eficiență și siguranță.


Datorită compoziției de ultimă generație a benzii de rulare, distanțele de frânare înregistrate pe carosabil ud și uscat sunt reduse iar riscul de apariției fenomenului de acvaplanare este considerabil diminuat.


Construcția ranforsată a pereților laterali optimizează stabilitatea în viraje iar profilul său restilizat facilitează o rezistența redusă la rulare și o uzură uniformă, în consecință favorizând un randament kilometric extins.


Anvelope vara Falken FK510

KUMHO ECSTA HS51 a fost desemnat câștigătorul testului Auto Bild, impresionând juriul prin valențele sale pe carosabil ud și uscat.


Mai mult de cincizeci de modele de anvelope de vară cu dimensiunea 205/55 R16 au luat parte la testul desfășurat de Auto Bild, dintre care anvelopa KUMHO ECSTA HS51 a securizat locul întâi, obținând totodată și calificativul EXEMPLAR.


Distanțele scurte de frânare înregistrate pe carosabil ud și uscat, coroborate cu rezistența la acvaplanare, au plasat anvelopa ECSTA HS51 ca favorit la titlu în clasamentul preliminar. Modelul KUMHO a reușit să se poziționeze între cele douăzeci de modele finaliste, printre care se numără nume cunoscute precum: HANKOOK VENTUS PRIME 3, Pirelli Cinturato P7 (P7C2) și Michelin Primacy 4.


Fiabilitatea în timp și rezistența redusă la rulare, oferite de ECSTA HS51, sunt atuurile care au adus anvelopei de la KUMHO primul loc în testul Auto Bild.


Anvelope vara Falken

KUMHO ECSTA HS51 este produs în peste cincizeci și cinci de dimensiunicuprinse între 14 și 18 inci, cu o lățime maximă de 245 mm. Grație profilului său inovator, modelul KUMHO a obținut distincția iF Design.


23 views0 comments

Comments


bottom of page