top of page

Nexen N’Fera Sport S câștigă Red Dot Design Award 2024

Nexen N’Fera Sport S câștigă Red Dot Design Award 2024

Nexen Tire a câștigat premiul Red Dot Design Award 2024 pentru modelul N’Fera Sport S.


Nexen N’Fera Sport S este o anvelopă de vară din gama ultra-high-performance, dezvoltată pentru „conducerea dinamică la viteze mari și durabilitatea remarcabilă”. Designul a fost optimizat pentru performanță, atât pe drumurile uscate, cât și pe drumuri umede, cu 3+1 caneluri, pentru a preveni acvaplanarea și pentru a maximiza aderența pe drumurile uscate.


Rigiditatea umărului exterior, unde se concentrează sarcina și aderența, a fost consolidată pentru un răspuns mai precis în viraje, iar nervurile centrale largi asigură agilitate la viteze mari, ambele îmbunătățiri fiind apmplu testate la Nürburgring.


În plus, marca „HN Replacement” a fost adăugată pe partea laterală a anvelopei, indicând faptul că Nexen este singurul producător coreean de anvelope certificat pentru autoturismele extrem de sportiveHyundai N.


„Suntem încântați că am câștigat unul dintre cele mai importante trei premii de design din lume și că ne-am demonstrat competitivitatea”, a declarat DC Kim, vicepreședinte de vânzări și marketing pentru Europa la Nexen Tire, adăugând: „Scopul nostru este să ne creștem în continuare. valoarea mărcii prin designul nostru unic.”

30 views0 comments

Comments


bottom of page