top of page

NEXEN Tire echipează NOUL VOLKSWAGEN GOLF cu anvelopeN'FERA Sport, N'blue S și WINGUARD Sport 2

Updated: Feb 7, 2022



NEXEN Tire a fost desemnat de către grupul Volkswagen, să echipeze din fabrică a opta generație a modelului Volkswagen Golf cu anvelopele premium de vară N’FERA Sport în dimensiunea 225/45 R17 91W.


Cea mai recentă generație a automobilului consacrat Volkswagen, aferent segmentului compact, beneficiază de o diversitate de echipări originale marca NEXEN, precum N'blue S în dimensiunea 205/55 R16 91V pentru vară și NEXEN WINGUARD Sport 2 în dimensiunile 195/65 R15 91H și 205/55 R16 91H pentru iarnă.


Acest parteneriat marchează o etapă importantă pentru NEXEN Tire în procesul consolidării imaginii de marcă PREMIUM, fiind cu un pas mai aproape de atingerea obiectivului de a deveni unul din cei mai importanți jucători din piața globală a producătorilor de anvelope, prin excelența sa în materie de design și tehnologie.


NEXEN Tire echipează din fabrică cu anvelopele sale, diverse modele de automobile ale mărcilor consacrate aflate sub tutela grupului Volkswagen:


Anvelope vara Falken FK510



Anvelopa vara FK510


Datorită performanțelor sale remarcabile, anvelopa de vară N’FERA Sport a fost apreciată în numeroasele teste desfășurate de publicațiile cu renume din domeniu printre care AUTOBILD și Auto Club Europa (ACE) Lenkrad.


Dintre cele nouă modele de anvelope de vară participante în cadrul testului demarat de (ACE) Lenkrad, NEXEN N’FERA Sport s-a clasat pe primul loc în clasament, excelând prin performanțele sale, neegalate de rivalii din test precum Michelin Primacy 4, Continental PremiumContact 6 și Goodyear EfficientGrip Performance 2.


În urma acumulării unui număr decisiv de , modelul N’FERA Sport a fost desemnat câștigătorul testului ACE cu un total de 157 de puncte dintr-un maxim de 190, obținând astfel și calificativul „FOARTE RECOMANDAT”.


Anvelope vara Falken

Anvelopa NEXEN N’FERA Sport a obținut distincția pentru cel mai bun design de produs în cadrul ediției din 2020 a premiilor Red Dot Design grație profilului său inovator.


N'FERA Sport este produs într-o multitudine de dimensiuni care variază între 17 și 20 de inci, cu o lățime maximă de 275 mm.


Comments


bottom of page