top of page

Nexen Tire felicita partenerul Manchester City pentru victoria din Premier League


Anvelope Nexen

Nexen Tire, producator mondial de anvelope prezent pe majoritatea pietelor internationale, felicita clubul de fotbal Manchester City pentru victoria fenomenala in sezonul Premier League 2020/2021.


Manchester City a obtinut un succes incredibil in Premier League in ultimii ani, clubul castigand pentru a cincea oara titlul in ultimul deceniu. Ultimul trofeu inseamna, de asemenea, ca Man City a obtinut pana acum doua trofee in competitii: Premier League si Cupa Carabao, ambele in acelasi sezon. De asemenea este prezenta in finala Champions League 2020/2021.


Nexen Tire este partener al Man City din 2015 si a devenit partenerul principal al clubului englez in anul 2017. Parteneriatul a fost prelungit in 2020 pentru inca un mandat, pentru a transmite un mesaj puternic pozitiv atat fanilor Man City, cat si clientilor anvelopelor Nexen din intreaga lume, acest lucru a fost facut chiar in timpul pandemiei.


"A fost un an de vartej, dar ce mai recenta victorie a clubului Manchester City ne-a adus cu siguranta bucurie tuturor" a declara Travis Kang, CEO Nexen Tire. "In ciuda acestor momente dificile, suntem sincer recunoscatori ca putem impartasi acet moment exceptional al clubului si ii aplaudam pentru succesul lor remarcabil."


"Pe tot parcursul parteneriatului nostru, succesul comun a crescut din ce in ce mai mult. In acelasi spiriti ca si clubul, produsele noastre sunt campioane pe sosea, dupa ce au primit cele mai inalte recomandari din industrie. Asteptam cu nerabdare sa vina mai multi ani de succes, crestere si colaborare."


Pentru a celebra castigarea titlului si a creste gradul de constientizare a marcii, Nexen Tire va colabora cu comercianti de pe piete cheie din intreaga lume printr-o varietate de promotii si campanii de publicitate digitala si va continua sa aiba o prezenta puternica la toate meciurile ale celor de la Manchester City.


Gasitit produsele Nexen pe site-ul janta.ro

7 views0 comments

Comments


bottom of page