top of page

Nexen Tire lansează un program de experiențe motorsport la Nürburgring

NEXEN Tire Motorsport Team

Nexen Tire, lider global în producția de anvelope, este încântată să dezvăluie un nou program de experiență de sport cu motor la legendarul Nurburgring. Această inițiativă își propune să ofere clienților și consumatorilor o experiență de produs captivantă, demonstrând aderența excepțională și tracțiunea superioară a pneurilor Nexen.


Programul inovator evidențiază tehnologia avansată Nexen Tire, oferind "plimbari" pe locul din dreapta în mașini Porsche Cayman S care atinge viteze de până la 270 km/h, bilete la cursele Nurburgring Langstrecken Series (NLS) și acces la un cort exclusivist de ospitalitate.

Aplicațiile pentru acest program se pot face prin reprezentanții Nexen Tire. Operațiunile regulate și promoțiile aferente sunt programate să înceapă în a doua jumătate a anului.


Pentru a promova acest program interesant, Nexen Tire a lansat un nou conținut cu gazda de televiziune germană Maxi Sarwas, prezentând noul program de experiență de sport cu motor al lui Nexen Tire.



Echipa Adrenalin Motorsport #396 a început sezonul 2024 într-o notă bună, câștigând 4 din 8 curse regulate. Parteneriatul puternic dintre Nexen Tire și Adrenalin Motorsport continuă să dea rezultate impresionante pentru ambele părți.


În momentele cele mai importante ale sezonului de anul trecut, echipa a obținut o victorie de clasă la categoria V6 la cursa de 24 de ore de la Nurburgring și și-a asigurat prima poziție printre toate mașinile de serie (clasele V). Anul acesta, Nexen Tire va participa din nou la următoarea cursă de 24 de ore în clasa V6 de la Nurburgring, găzduind peste 60 de invitați care vor fi martori la eveniment. Pe baza succesului de anul trecut, piloții Christian Büllesbach, Andreas Schettler, Carlos Arimon și Stefan Kruse sunt hotărâți să ofere o altă performanță puternică.


Noul program de experiență în sport cu motor se aliniază cu inițiativa de experiență europeană a Nexen Tire la fabrica sa din Republica Cehă, prezentând capacitățile de producție ale Uzinei din Europa, în același timp oferind experiențe excepționale de produs.


5 views0 comments

Comments


bottom of page