top of page

NEXEN TIRE este noul partener al clubului de fotbal AC Milan

Updated: Feb 7, 2022


Anvelope nexen
Source: http://www.nexentire.com/international/media/news/1231750_1422.php


NEXEN Tire, una dintre cele mai importante companii mondiale din industria anvelopelor, a anuntat un nou parteneriat cu clubul de fotbal italian AC Milan.


Noul perteneriat vine dupa un sezon excelent pentru Rossoneri, care a obtinut locul doi in clasamentul Seriei A si s-a calificat pentru UEFA Champions League.


"Ne-am unit cu AC Milan, un club fantastic cu jucatori excelenti, si asteptam cu nerabdare un parteneriat de succes si suntem incantati pentru pentru noul sezon competitional", a declara John Bosco Kim, vicepresedinte senior al NEXEN TIRE Europa. "Cu aceasta noua colaborare, NEXEN TIRE a lansat proiecte inovatoare precum incorporarea programului nostru exclusiv de parteneriat NEXEN POINT in noile pachete de marketing si comunicatii dezvoltate in colaborare cu AC Milan".


NEXEN Tire se astepta sa isi extinda prezenta brandului in Europa prin aceasta colaborare. Compania va fi vizibila pe larg cu logo-ul combinat NEXEN si AC Milan.


Ca parte a noului parteneria, Nexen isi propunse sa isi sporeasca prezenta brandului pe piata europeana prin vizibilitate atat pe stadionul San Siro, cat si online, precum si prin asocierea cu un brand solid si bine reputat la nivel internationa ca AC Milan. Nexen se angajeaza sa consolideze relatia cu baza de clienti existenta prin oferte de produse exclusive pentru Rossoneri.



8 views0 comments

Comments


bottom of page